Tavsiye İphone 6 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 Alınır mı ?
Beyler bu ara çok konu açıyorum kusura bakmayın ama düşündüm taşındım s6 edge ile iphone arasında kaldım.
İphone 6 nın 1 sene önce çıkması aklıma takılıyor.Aslında takılmaz da 1 gb ramı var bildiğiniz gibi ios 9 geliyor ios 10 filan gelcek sonrasında bu kasmalara yol açacak diye korkuyorum.Siz ne düşünürsünüz kasmalara yol açarmı bu telefon ben 2-3 yıl için düşünüyorum telefon i6+ alcam alırsam.Sizce telefon 2-3 sene sonra şuanki iphone 4 gibi kasarmı ?. yoksa hiç riske girme s6 edge mi al diyosunuz ? Ama iphone kalitesinden ayrılmak istemiyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
3 yıl sonra kasar. Ama 3 yıl keyifle kullanırsın.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
3 değilde 2 yıl diyelim yav :D bide mantıklı bi açıklama sunsan kasmıyacağına dair içim rahat etse yani şu şu yüzden ram kullanmıcak fazla gibi mutmain olurum :D

0MG90

0MG90

Üye
6S, 6'ya göre daha iyi özelliklerle gelecek
Ben olsam 6 almam

byAndroid

byAndroid

Üye
4s ios 7 ile sapasağlam di şuan son durumu bilmiyorum ama ios sonuçta kasarsada 3-4 ay sonra değil 2 yıl sonra kasar.
Yinede ben olsam edge alırım

csbaz

csbaz

Üye
4s ios 7 ile sapasağlam di şuan son durumu bilmiyorum ama ios sonuçta kasarsada 3-4 ay sonra değil 2 yıl sonra kasar.
Yinede ben olsam edge alırım
Hala kasmıyor 4s.4 yıl rahat çıkarır seni [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
i6+ alırsam 64 alıcam da çok pahalı yani verilirmi diye düşünüyorum 16 yeter mi ?

0MG90

0MG90

Üye
Oyun, uygulama, müziklere bağlı

byAndroid

byAndroid

Üye
Bencede işletim sistemine karar ver

csbaz

csbaz

Üye
değermi sence 3000tl vermeye i6+ yoksa 2600 e filan s6 edge buluyorum onu mu alayım
İ6+ ın pahalılık sebebi iosdur.Alacaksan çok özellik bulamazsın ama çok sağlam bir yazılım bulursun.S6 edge alırsan ramde ve sistemde sorunlar yaşarsın.(kasma,aşırı ısınma vb.)karar senin tabikide.

Emre

Üye
Henüz karar vermek için çok erken sene sonunu bekleyip görelim ;)

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
İşte sene sonunu beklesem i6s alırım zaten beklemek istemiyorum bekle bekle nereye kadar yeterince bekledim zaten çok bişey istemiyorum kasmasın ısınmasın ve kaliteli olsun yani oyun performansıymış şeymii oymuş önemli değil benim icin samsunga güvenebilsem samsung alırım android ios farketmez stabil olsun yeter benim icin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4s kasmıyor diyen arkadaşın telefonunu çok merak ediyorum sadece whatsapp mı kurdun iOS 7'den beri 4s lag hastası oldu.

furkankaya559758

Üye
Telefonun son güncellemesini yapma onun dışında çok rahat kullanırsın. iPhone'larda verilen son güncelleme kasıyor sadece gerisi kasmıyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
4s kasmıyor diyen arkadaşın telefonunu çok merak ediyorum sadece whatsapp mı kurdun iOS 7'den beri 4s lag hastası oldu.
Evet 5-6 uygulama yüklü yetiyor ki. Tabi kullanıcıya göre değişir o küçük telefonda işe yarar programları yüklediğin zaman yeter yani

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sana yeter bana yetmez geçişler de bu farkı rahatlıkla görürsün. 6 Plus kasar demiyorum ama 4s stratejisini devam ettirirse kasar.

byAndroid

byAndroid

Üye
4s te 3-4 uygulama açıp geçiş yaptım sıkıntı çıkarmadı multitasking olayı güzel hiç yeniden baslatmiyor. İphone 6 falan demiyorum bile 4 yıl götürür çok rahat

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
2 tane 4s var biri 16gb diğeri 64gb ikisinde de geçişlerde bug var gözüme gördüğüm şeyi inlar etmem.
16gb olanın pilini değiştirdim ona rağmen telefon kendine reset atıyor. %100 den %0'a iniyor inkar etmem.

Takipçi Satın Al

Üst Alt