Öneri HTC M9 PLUS MI S6 EDGE Mİ

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
M9 varken M9 Plus almak saçma olur.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi

eyv kardeşim de ben şöyle antutu vs istiyorum yani bi video iyi olur az cok ingilizcem var bazıları htc m9+ ın yani mtk snapdragondan daha kötü diye ancak snap. ısınma problemi var biliyosunuz.Htc m9+ büyük ekran parmak izi okuyucu vs. daha cekici geldi bana.Yani hangisini önerirsin sen. i6+ deme de :D

eyv kardeşim de ben şöyle antutu vs istiyorum yani bi video iyi olur az cok ingilizcem var bazıları htc m9+ ın yani mtk snapdragondan daha kötü diye ancak snap. ısınma problemi var biliyosunuz.Htc m9+ büyük ekran parmak izi okuyucu vs. daha cekici geldi bana.Yani hangisini önerirsin sen. i6+ deme de :D
M9+ MTK çipset, Duo kamera, daha büyük ekrana sahip
M9 alabilirsin onun yerine
yani bu saydıkların + ın artıları olması lazım neden m9 alıyorum ?.

vegatablo

vegatablo

Üye
Bence g4 ede bakmalisin m9 plussun diyafram aralığı 2.2 ki htc daha önceki sensetaion serisinde bile f2.0 kullanmisti s6 ya gelirsek kasa olarak cidden çok iyi bir cihaz fakat performansı olarak sentetik testlerde aldığı puanları iyi yansıtmadığını duydum g4 e gelirsek 3000 mah batarya gayet iyi fiyat olarakda diğer 2 cihazdan uygun kısacası hepsine bakıp hoşuna gideni almam hepside aynı çizgide performans gösterir

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
M9 varken M9 Plus almak saçma olur.
neden kardeşim ?
Yani bence hepsi aynı stabiliteyi vermez.Samsung'a güvenebilsem şuan hiç durmadan edgeyi alırım.Çok şık telefon yapmışlar.Stabilitesini ve değer kaybetmesinden korkuyorum. G4 tasarımı hoşuma gitmedi.z3+ ı bekliyordum ben aslında ama ısınma sorunu dediler.

0MG90

0MG90

Üye
Kardeş bu cihazlara 2500-3000 lira vermek bana göre çok saçma ve kazık
Telefon bu Allah aşkına bi telefona 3 milyar verilir mi? Alacaksan biraz bekle fiyatı düşsün bari veya ithalatçı garantili al

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kardeş bu cihazlara 2500-3000 lira vermek bana göre çok saçma ve kazık
Telefon bu Allah aşkına bi telefona 3 milyar verilir mi? Alacaksan biraz bekle fiyatı düşsün bari veya ithalatçı garantili al
Haklısın fakat birçok insan 2-3 yıl belki 5 yıl kullanıcam niyetiyle alıyor ve almışken neden en iyisi olmasın diyor olaya bir de böyle bakmak lazım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
neden kardeşim ?
Yani bence hepsi aynı stabiliteyi vermez.Samsung'a güvenebilsem şuan hiç durmadan edgeyi alırım.Çok şık telefon yapmışlar.Stabilitesini ve değer kaybetmesinden korkuyorum. G4 tasarımı hoşuma gitmedi.z3+ ı bekliyordum ben aslında ama ısınma sorunu dediler.
MTK işlemci ağırlık Çin malı üretim cihazlarda kullanılıyor. Ayrıca meşhur dicovery serisinin 2.modelinde aşırı ısınma oluyormuş. Mtk'ya özgü bir durum diye okumuştum tartışmalarda. Z3 Plus güncelleme ile ısınma sorunu en aza indirgenmiş. Ayrıca bakır soğutma sistemininde avantajları var. Bana sorarsan M9 çok almak istiyorsan alma çünkü artık 2.elide para etmez insanların aklında ısınan telefon imajını yaptı. S6 Edge farklı bir telefon estetik vs güzel ama onunda bir Ram sorunu var. Güncelleme ile hallolur hallollmaz orasını bilemem. G4 desen 3-3.5 saat ekran kullanım süresi veriyormuş, sözde batarya amperi en yüksek olan o? Bana sorarsan Z3 Plus en iyisi aralarında. Yinede son karar senin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Kullandığı mtk kaçtı plusun bilmiyorum ama 3000 lirayı katiyyen haketmiyor. Mtk 6797 kullansa süperdi bakalım önümüzde ki aylarda böyle bir telefon bekliyorum
M9 da 2700 u haketmiyor. S6, edge, note 4 falan bak

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
MTK işlemci ağırlık Çin malı üretim cihazlarda kullanılıyor. Ayrıca meşhur dicovery serisinin 2.modelinde aşırı ısınma oluyormuş. Mtk'ya özgü bir durum diye okumuştum tartışmalarda. Z3 Plus güncelleme ile ısınma sorunu en aza indirgenmiş. Ayrıca bakır soğutma sistemininde avantajları var. Bana sorarsan M9 çok almak istiyorsan alma çünkü artık 2.elide para etmez insanların aklında ısınan telefon imajını yaptı. S6 Edge farklı bir telefon estetik vs güzel ama onunda bir Ram sorunu var. Güncelleme ile hallolur hallollmaz orasını bilemem. G4 desen 3-3.5 saat ekran kullanım süresi veriyormuş, sözde batarya amperi en yüksek olan o? Bana sorarsan Z3 Plus en iyisi aralarında. Yinede son karar senin.
Aslında şimdiye kadar hiç telefon satmadım muhtemelen alacagım telefonuda satmıcam.Ancak anlatmak istediğim şuan da s5 bakın kimse söz etmiyor kullanıcıları güncelleme bekliyor böyle bi telefon olmasını istemiyorum htc m8 hatta m7 kullanıcıları şuan güncelleme alıyor.HTc m8 bana göre devrinin en iyi telefonuydu.Değer açısından bundan bahsediyorum.z3+ ve Htc arasında kaldım ben.Samsunga güvenmiyorum hatırlıyorum geçen sene s5 çıktığı zaman da aynı şeyler touchwiz günclelendi vs.arkadaşımda var daha 1 yıl oldu kasıyor telefon şuan s4,s3 hiç laf etmicem yani zaten. Bu arada arkadaşlar telefonların hepsi çok pahalı haklısınız bi telefona 3000 tl verilmez.Yani sadece apple veririm o kadar parayı ben.Ancak en iyi telefonu alıyım diyosun.Şuan hepsine bakın 2.000 den aşağı yok.z3+ da 2499 olcakmış fiyatı okumuştum.Doların artmasından olabilir belki bilmiyorum tamda. Yani velhasıl size Htc m9 mu Htc m9+ mı diye sorayım.Sadce fikirlerinizi alıcam genede z3+ın çıkmasını beklicem ben.Nedeniyle yazarsanız sevinirim :)