Polymath
Üye
Z3 guncellik acisindan onerdim zaten. Z2de alabilir tabiki. Bence guzel telefonlar. Hiç degilse batarya ömrü guzelZ3 de z2 ile aynı.Bu dönemde telefonlar zor bulunuyor ya Samsung desen kronik sorunlar.HTC'yi sevmiyomuş
ohooho
Z3 guncellik acisindan onerdim zaten. Z2de alabilir tabiki. Bence guzel telefonlar. Hiç degilse batarya ömrü guzelZ3 de z2 ile aynı.Bu dönemde telefonlar zor bulunuyor ya Samsung desen kronik sorunlar.HTC'yi sevmiyomuş
ohooho
İlk mesaja yazmamış normalde xda'da gelişmiş sitelerde bu bir site kalitesi geleneğidir. İş bittiği zaman ilk mesaja yazılır.telefonu almış ki![]()
Plastik olanlarBu g4lerin deri gibi olmayanları da var sanirim arkası yani ondan alırdım bi tane
Alıskinim sıkıntı olmazdı ama g5 alırım belkiPlastik olanlar

değmez ya son nesil işlemci değil lg alacaksan G5 bekle. G4 son nesil işlemci değil o kadar para vericeksin bari son nesil olsun.Alıskinim sıkıntı olmazdı ama g5 alırım belki![]()
Teknolojileri aynı degil mi 808 ve 810nun ghz farkı var da...değmez ya son nesil işlemci değil lg alacaksan G5 bekle. G4 son nesil işlemci değil o kadar para vericeksin bari son nesil olsun.
808 mi sıkıntılı bataryada? konuluş amacı bataryaydı g4eG5 e gerek yok g4 Pro yakında gelir. Ayrıca son nesil işlemci değil neye göre diyorsun? S810 dan sonra çıkmış bir işlemci s808. Performans konusunda hiç sıkıntı yok sadece batarya fazla gitmiyor.

Tamam hocamİlk mesaja yazmamış normalde xda'da gelişmiş sitelerde bu bir site kalitesi geleneğidir. İş bittiği zaman ilk mesaja yazılır.