Karavelaa
Üye
Hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun kendin için mi aldın?
Teşekkürler.Yok ben almadım bi arkadaşa.Ben Forever Zenfone2Hayırlı olsun gûle gule kullan

Hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun kendin için mi aldın?
Teşekkürler.Yok ben almadım bi arkadaşa.Ben Forever Zenfone2Hayırlı olsun gûle gule kullan

Z3 de z2 ile aynıHuawei g7 ile 8saat wifi de iken ekran suresi.. 5 bucuk saatte 3g de ekran suresi aliyorum ki clash of clans, boombeach oynayan birisi olarak.. Bu sarj surelerine seviniyorsaniz yandiniz demektir.. Sırf uzun giden sarj süresi yuzunden bu telefonu hic değişmek istemiyorum. Sarji az giden tele katlanamam herhalde.. Oyuzden lg g4 değil. Sony z3 almani tavsiye ederim
.Bu dönemde telefonlar zor bulunuyor ya Samsung desen kronik sorunlar.HTC'yi sevmiyomuş
ohoohoNe alınır ne alınmaz kişiden kişiye değişir ama türkiyede sony alınmaz. Daha kutudan kronik sorunlu çıkma ihtimali çok yüksek ve düzgün bir garanti veren teknik servisi yok ülkemizde. En iyisi fonotel onu da bulabilen yok.

ben 1550 olan z3 compacti 1400 e fonotel garantili almıştım ancak geri verip i6 aldım abimin isteği üzerine. Fonotel sadece sony satmıyor her marka var ve en ucuz fiyatı bulabilirsiniz. Yine lg g2 yi de ordan aldım ilk çıktığı zaman her yerden 1600 iken 1400e orjinal lg garantili almıştım 
Çok güzellerde bayağı pahalı diolar yaLg nin en iyi yanı kendi garantisi zaten. Kronik sorun olma durumunda yeni cihaz veriliyor. Orda burda sararma çatlama diyorlar ama gitsin garantiye anında yeni cihaz. Bir de root sayacı olmadığı için iş daha güzel oluyor. Ben rom atarken ekrandaki digitzerleri yakmisim gittim değiştiler ama şuan g2 den sonraki modeller pek alınası gelmiyor bana. Yani iyi ama en iyisi değil.

aynen öyle ya kaçak getircen yada meizu beklicen bizim gibiValla bana göre bir telefona 2000 lira bile zar zor verilir dahası gereksiz. Piyasaya baktığında bütün amiraller 2500-3000 arası takılıyor. Durum vahim![]()
.Hepsi rekabet içinde ama yine de bir şey yok 
aynen öyle ya kaçak getircen yada meizu beklicen bizim gibi.Hepsi rekabet içinde ama yine de bir şey yok
![]()

Kim dedi ki 3-4 telHocam dikkatimi çekti bana düşmez ama 3-4 tane telefon kullanmak yerine 1 tane amiral gemisi alsan daha rahat olmazmı![]()

aynen öyle ya kaçak getircen yada meizu beklicen bizim gibi.Hepsi rekabet içinde ama yine de bir şey yok
![]()

Motorola Moto G - GM Discovery - Dark R8022Kim dedi ki 3-4 tel![]()

GM Discovery boşta Motorola kullandığım için.DARK'da tablet kardeşimHocam dikkatimi çekti bana düşmez ama 3-4 tane telefon kullanmak yerine 1 tane amiral gemisi alsan daha rahat olmazmı
Motorola Moto G - GM Discovery - Dark R8022![]()

GM Discovery boşta Motorola kullandığım için.DARK'da tablet kardeşim![]()

Taksit bulamadığımdan Moto yu peşin aldımhmm taksit taksit almışın gibi bir hissiyat uyandırdı,profil resmine gel ramazan ramazan motor iyiymiş![]()
. Motor mu ? dedin apeche 200 cc