Onlar 2-3 gün önce geldi yazmış zaten yeniden başlatma sorunları için arayüzde ya da başka bi yerde değişiklik yok hata düzeltmesiArkadaşlar bana bir güncelleme geldi. Önemli güncelleme dedi 525. Ne geldi ki? İndirelim mi diye sordu falan. Bilemedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelenler bunlar. Niye geldi ki?![]()
bende dün akşam yükledimArkadaşlar bana bir güncelleme geldi. Önemli güncelleme dedi 525. Ne geldi ki? İndirelim mi diye sordu falan. Bilemedim
Gelenler bunlar. Niye geldi ki?![]()
Yok devenin nalıArtık uygulama yedeklerini ayrı ayrı kontrol edebiliyoruz.
çok çok iyi bu lafı kullandığım için k.bakmayın ama hakikaten çok iyi
Yorumlarınızı bekliyorum Tahmin açık olunca çoğu uygulama yazarken atıyor. Önermem.Arkadaşlar telefonum 525. Artık sıfırlama sıkıntım yok. Ancak Windows 10 kurarken endişeliyim şuan. Hani bu aralar bolca mesajlaşıyorum. Klavye tahminleri vs çalışıyor mu? Geçtiğime değer mi? Merak etmiyor değilim ama rahatça al kullan dermisiniz? Yada slow ne zaman gelir? Açıkçası sıkıldım 8.1'den ancak mesajlar, whatsapp, klavye tahmini falanlar çalışmıyorsa sorun olacak. Ha ama çalılıyorsa da çok güzel olur. Hemen geçerim. Nedir yorumlarınız? Geçeyim mi yoksa bekleyeyim mi? Ufak çaplı sorunlarla başa çıkarım da dediklerim, resimler falan çalışsın gerisi kolay. Temel şeyler oldu mu yan şeyleri hallederimYorumlarınızı bekliyorum
@bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation
4. yapıyı kullandıysan 5. yapıyı gözü kapalı kullanırsınbu gün 920 yi 8.1'e geri yükledim şimdi de güncelleme yapayım mı kararsızım açıkçası sizce ne yapayım, bu arada 4. herşeye rahmen kullanıyordum tel kapanıyordu açılmıyor du hiç ona rahmen kullanmaya çalıştım bu kadar büyük sorun yok gibi duruyor 5. yapıda sizce ne yapayım

Bir kez daha yazın çabuk bitmesini istiyorum![]()

"Bir kez daha"
Bkz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşin şakası bir yana, sırf W10 Mobile gelecek diye yazdan feragat etmeyin.
Nasıl olsa önizleme olarak da olsa kullanıyoruz aksayan yanlarıyla...
Sonbahar dönemi artık yazılımın tamamlanıp donanım bombalarının düşmeye başladığı dönem olacak![]()

rehber tel dili ingilizce yapılmadan çalışmıyor sanırım ama bazı arkadaşlar türkçe kullandığını yazmış durum onlarda nedir fikrim yok. yükleme biraz sorunlu benim 2 günümü aldı açıkcası nsu ile silip yeniden yükledim. yüklerken adım adım giderken 8.1 de tüm uygulamaları güncelleyip 5. yapıyı yükledim. 5. yapıyı yükleyince telefona yükleme biter bitmez sarılmamamızı söylemiş gabriel aul 10-15 dk kadar kendine bırakmamız belitilmiş ben sabaha kadar dokunmadım şuan ufak tefek kusurlar hariç dili ingilizce olarak kullanıyorum pek sorun çıkartmıyor.Lumia 1320 ye yukledim 5. Yapıyı, yukledikten sonra format ta attım. Kasmasını bırak, arama yapılmıyor. Rehbere ve aramaya girilmiyor. Arama tamamen 0.
Güzel bir kaç resim yollarsan bizde incelerizLumia 1320 ye yukledim 5. Yapıyı, yukledikten sonra format ta attım. Kasmasını bırak, arama yapılmıyor. Rehbere ve aramaya girilmiyor. Arama tamamen 0.
Aynen öyle bende bu şekilde düşünüyorum.MS'nin odak noktaları çok fazla oyun konsolu halo lens vs inşallah mobile focuslanırlar.Windows 10 bilgisayar sürümünde büyük işlerin tamamlandığı ve artık hata gidermeye, sorunsuzlaştırmaya odaklandıkları belirtiliyor.
Bu bizim ne işimize yarar derseniz; telefon sürümü için hızlı bir geliştirme surecine girilecek, odak noktaları bilgisayar yerine telefon olacak bu kez.