Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
çok güzel olacak gidişat resimler güncellemeler her şey olumlu final sürümünü bekleyip hemen yükleyeceğim
Geçenlerde bendeki L 920 yi evden birine vermiş, ondaki L 520 yi de ben almıştım.
Hafta sonu 5 nci yapıyı L 520 ye kurdum. Her şey yoluna girip telefon da kendine geldikten sonra şöyle bir ekranına baktı eline aldı. inceledi ve dedi ki ben L 520 yi tekrar geri istiyorum : ) )
Demem o ki, Windows 10 mobile gerçekten ilgi çekiyor ve herkes tarafından da beğenilecek..

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, sazobalı, dilmenibrahim ve 2 diğerleri

Bay H

Bay H

Üye
Fransız operatör SFR tarafında Ekim-Kasım işaret ediliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eylül ayı içerisinde yeni bir tablo sunulacağı belirtiliyor, o tabloda Windows 10 Mobile ile ilgili daha net bilgiler göreceğimiz aşikar.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Çözünürlük seçeneklerinden 640x480p de video çekerken takıla takıla çekiyor ve videoyu açtığımda rengarenk bozuk bir görüntü ortaya çıkıyor :) Bu sorun diğer çözünürlük seçeneklerinde yok sizde de durum aynı mı ?

Bu son yapı (Windows 10) ile video çekmiştim, izleyeyim dedim takılıp gösteriyordu, ben de zaten daha fazla katlanamayıp 8.1'e döndüm videoyu açtığımda hiç takılmadan oynattı. İstersen videoyu bilgisayara aktarıp dene, sanırım W10'nun video uygulamasında sorun var.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu son yapı (Windows 10) ile video çekmiştim, izleyeyim dedim takılıp gösteriyordu, ben de zaten daha fazla katlanamayıp 8.1'e döndüm videoyu açtığımda hiç takılmadan oynattı. İstersen videoyu bilgisayara aktarıp dene, sanırım W10'nun video uygulamasında sorun var.
Video da ses de sorun var mı ? bende sesi çok az alıyor eğer tp sürümü yüzündense tamire vermeyeceğim değilse mikrofon da sıkıntı vardır.TP kullanıp video çekenler bi bakabilirler mi seslere

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Video da ses de sorun var mı ? bende sesi çok az alıyor eğer tp sürümü yüzündense tamire vermeyeceğim değilse mikrofon da sıkıntı vardır.TP kullanıp video çekenler bi bakabilirler mi seslere

Şuan 8.1'de kısa bir video testi yaptım, kıyaslama da vede seste bir sıkıntı yok ama hafiften böyle şşşşş diye video kayıt sesi var diyebilirim.
Onun haricinde sıkıntı yok.

Invoke

Invoke

Üye
Lumia 1320 ye yukledim 5. Yapıyı, yukledikten sonra format ta attım. Kasmasını bırak, arama yapılmıyor. Rehbere ve aramaya girilmiyor. Arama tamamen 0.

Güncelleme yaparken, o çarklar dönerken, sizin cihazda alev alıyor mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu videoyu Lumia 930 Windows 10 Mobile ile çektim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, afwerker ve dücane
BaySerkan

BaySerkan

Üye
geçen hafta 5.yapı yayınlanırken bir sonraki yapının (10145) test edildiğinden bahsedilmişti ona ne oldu acep hala test mi ediyorlar gerçi test ediyorlarda ne oluyor anlamıyorum sorun dolu güncellemeleri verip duruyorlar..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Lumia 1320 ye yukledim 5. Yapıyı, yukledikten sonra format ta attım. Kasmasını bırak, arama yapılmıyor. Rehbere ve aramaya girilmiyor. Arama tamamen 0.
rehber tel dili ingilizce yapılmadan çalışmıyor sanırım ama bazı arkadaşlar türkçe kullandığını yazmış durum onlarda nedir fikrim yok. yükleme biraz sorunlu benim 2 günümü aldı açıkcası nsu ile silip yeniden yükledim. yüklerken adım adım giderken 8.1 de tüm uygulamaları güncelleyip 5. yapıyı yükledim. 5. yapıyı yükleyince telefona yükleme biter bitmez sarılmamamızı söylemiş gabriel aul 10-15 dk kadar kendine bırakmamız belitilmiş ben sabaha kadar dokunmadım şuan ufak tefek kusurlar hariç dili ingilizce olarak kullanıyorum pek sorun çıkartmıyor.
Bu videoyu Lumia 930 Windows 10 Mobile ile çektim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu telefonun kapasitif tuşlarında ışıklandırma yok mu acaba??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 için Facebook çalışmaları başlattı.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX, OnurYurdakul ve caner1010
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Windows mobile baya hareketlendi hayırlısı :eller:
Güncelleme yaparken, o çarklar dönerken, sizin cihazda alev alıyor mu?

2 yıldır L625 kullanıyorum ilk çıktığı günden beri sorunsuz. Çarklarda kimsenin yandığı yok :) sizinkiler yanıyormu ?

sahanemir

sahanemir

Üye
Eşimde 1020 var pili bitmek üzereyken win.ışığı sinyal veriyor .pekala onu bildirim ışığı haline getirebilirler neden yapılmıyor bizimkilere bilmiyorum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
L 520 de 5 nci yapıda
1- Bazen arama yapıldığı anda ekran kararıyor ve açılmıyor, ekran gerisinde arama işlemi devam ediyor.
2- Dil= ingilizce de rehberde kayıt-güncelleme-ekleme işlemi yapılıyor, Türkçe'ye çevrildiğinde bu işlemlerden sadece arama yapılıyor.
Arama yapılırken de rehber kısmına girildiğinde tüm kayıtlar gözükmüyor, arama ekranına bir şeyler yazılınca çıkıyor.
3- ikinci olarak e-posta eklemesi yapmak için en baştaki OUTLOOK.COM a tıkladığınızda menü açılmıyor. ancak ikinci sıradaki EXCHANGE ye tıkladığınızda açılıyor ve oradan ekleme yapabiliyorsunuz.
4- İnternet Paylaşımı yapacak menü açılmıyor.
5- L 520 gibi bir alt düzey ve 512 MB RAM'lı bir telefon bile kasmadan rahat çalışabiliyor.
4 ncü yapıya göre durum gayet iyi gidiyor.
Tek sıkıntısı başlangıçta kurulumu iyi yapmak, acele etmemek, kurulum yaptıktan sonra arkadaşlarımızın da dediği gibi hemen telefona sarılmamak, biraz beklemek ve tabiki bölgeyi ABD, dili İngilizce yapmak.
-Yeni yükleyecek ve yüklediği halde gördüğü sorunlar nedeniyle bu sayfaya giren arkadaşlara duyurulur : ) )

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Bu uygulama ne yükleniyor ne de kalkıyor kötü durum her yüklemeye çalıştığında boyut artıyor.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Yine bir sessizlik acaba fırtına öncesi mi.... Yapı 4 den 5 e geçiş hakkında hiç bilgi yok mu

emz

emz

Üye
@Sensation
Abi valla dayanamıyorum çok geçesim geldi. Whatsapp çok etkileniyor mu tahminlerden? Çok atar mı yani? Eğer durmadan atmıyorsa kurasım var bugün :D Tahminler açıkken yazışabileyim yeter ya :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation
Abi valla dayanamıyorum çok geçesim geldi. Whatsapp çok etkileniyor mu tahminlerden? Çok atar mı yani? Eğer durmadan atmıyorsa kurasım var bugün :D Tahminler açıkken yazışabileyim yeter ya :)
Etkileniyor tabii ki. Tahminle yazmak çok sıkıntı. Ben bile 8.1'e geçtim.

Üst Alt