Rusya'ya gelmeye kalsın iş anında kurarım da gelmeme ihtimali de varRusyaya gelince kurun bence ne diye Türkiye'ye gelmesini bekleyerek kendinize işkence yapıyorsunuz.

Gençlet. S4 normal bir kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak bir telefon. Ve takıntısı olmayan birisi s4 ü 3 yıl felan kullana bilir. Helede ben. Snap800 var. Ama 5.0.1 ile telefonun performansını düşürerek yeni telefonlara yönlendiriyorlar. Ben 4.4.2 ye geri döndüm. Gül gibi kullanıyorum.

S4'e Lolipop 5.1 gelir mi sizce?
Telefon Asphalt 8 Grafik Orta Ayardayken Isınıyor Malum Isınan İşlemcide Performans Kaybına Neden Oluyor Android 5 Gelsin Artık S6 İle İlgileneceklerine Bizlede İlgilensinler
Kesinlikle öyle, 2011'de İpad 2 aldım, yazılım sürümleri İphone 6 ile aynı. Hala güncelleme alıyor.Güncelleme konusunda En İyi Firma Apple...
Tabi Apple az cihazı olması ve sistemin sadece 10-15 cihaza özel yazılmasının payı da var ama Samsung ve diğer firmalar en iyi telefonlarına bile 5-6 ay sonra güncelleme veriyorlar. Aslında 1 ay yazılsa 1 ay test edilse hadi 1 ayda dağıtım olsun maximum 3 ay sürer. Adam zaten geç güncelleme geriyor verilen güncellemeyi düzeltmek için 6-7 güncelleme daha yayınlıyor. Aynı Ubisoft oyunları gibiKesinlikle öyle, 2011'de İpad 2 aldım, yazılım sürümleri İphone 6 ile aynı. Hala güncelleme alıyor.
Olması lazım.Arkadaşlar S4 için (I9500) Cyanogen Mod Android 5.0 yok mu?
Elinde Link Varsa Verebilirmisin. Garantisi bitti telefonun. Biraz rahat sistem kullanalımOlması lazım.

Elinde Link Varsa Verebilirmisin. Garantisi bitti telefonun. Biraz rahat sistem kullanalım![]()