Resmi Tapatalk Uygulaması Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Ben verdim 7 tl arkadaşlar.şuan için android sürümüne göre basit kalıyor ama board expresten iyi bana göre ;) ben çok bekliyordum gelmesini iyi oldu. Evet androittekinden daha pahalı =/

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler Sensation .

Uygulamayı satın alıp indirdim.
Ancak pek beğenmedim açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler Sensation .

Uygulamayı satın alıp indirdim.
Ancak pek beğenmedim açıkçası.

keşke satın almak için acele etmeseydin. Bir aya kadar ücretsiz sürümü de yayınlanıcakmış. Fakat o zamana kadar mevcut uygulama alacağı güncellemelerle çok daha farklı olacakmış

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Tapatalk uygulamasında Favori konu sabitleme yok mu ben mi bulamıyorum. Mesela Maxicep Forumunda sadece bu bölümü Favorilerime eklemek istiyorum ama bulamadım.

dakamon

dakamon

Üye
Tapatalk çok kullanışlı görünüyor forumu cepten takip etmenin en rahat yolu bu olsa gerek ama ücreti çok bence gereğinden çok. Umarım birde ücretsiz sürümü gelir.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Sırf Favori bölüm yada konu sabitlemek için almıştım ama sanırım yok.

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Tapatalk uygulamasının daha eksikleri var, son güncellemede özel mesaj daha yeni geldi, daha hızlı gelişmesini bekliyoruz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tapatalk uygulamasının daha eksikleri var, son güncellemede özel mesaj daha yeni geldi, daha hızlı gelişmesini bekliyoruz.

Evet çok aşırı eksiği var.
Ücretinin hakkını verecek düzeyde değil henüz.

• Beğen
Tepkiler: Ediz Yiğit
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulama Windows 10 evrensel uygulama olarak mağazada.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
serinaga

serinaga

Üye
İlk çıktığında 7 TL. imiş, şuan ücretsiz sanırım ...

dakamon

dakamon

Üye
Uygulama Windows 10 evrensel uygulama olarak mağazada.

Varmı bir değişiklik. Daha windows phone os konusunu ana ekrana pinleme bile yok. Valla @kesasd daha iyisini yapmıştı ana konuyu ana ekrana pinleyebiliyorduk maxicep uygulmasında, fakat oda tamamlamadan gitti.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güzel güzel uygulamalar yavaş yavaş geliyor :eller:

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
braayn

braayn

Üye
Beyler tapatalkda herhangi bir konuda resim paylaşmak istediğimde yetkiniz yok diyor ?? Sizce Nedir bu yetki hatası ?

technogamer2345

Üye
Eski konuyu niye canlandiriyorsunuz canim telefondan beri enayi gibi okuyorum. :D

technogamer2345

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul

Üst Alt