Daima oluyor hocam açıp kapattım yine aynı Allah rızası için yardım edin deli oldum.Bir keremi oldu yoksa daima oluryormu?
Dizi uygulaması için dnsset kurdum ondan sonra olduBir keremi oldu yoksa daima oluryormu?
Mesajlarınızın yedeğini alıp.Uygulamayı silin.Tekrar kurun.Peki dnsseti'silince devam ediyormu?Dizi uygulaması için dnsset kurdum ondan sonra oldu
Bir sileyim de yedek alamıyorum girmiyorMesajlarınızın yedeğini alıp.Uygulamayı silin.Tekrar kurun.Peki dnsseti'silince devam ediyormu?
Veri.silmeden silip mi yüklesemMesajlarınızın yedeğini alıp.Uygulamayı silin.Tekrar kurun.Peki dnsseti'silince devam ediyormu?
Telefonu kapatıp,açıp denedinmi peki?Veri.silmeden silip mi yüklesem
DenedimTelefonu kapatıp,açıp denedinmi peki?
Çok şaşırdım hocam ilk defa karşılaşıyorumTelefonu kapatıp,açıp denedinmi peki?
Hiç olmassa dosya yöneticisinden whatsapp klasörünüde alsan olur.Tekrar yükleyince geliyormu bilmiyorum ama ?Telefonu kapatıp,açıp denedinmi peki?
Beklemek en iyisi sonynin güncellemelerine güvenim tam telefonum ısınsa bile memnunum en az 3 yıl kullanılacak başka telefon yok Android dünyasında sildim.yükledim veri temizlemediğim için sorun olmadı mesajlar geri geldi ilgilenenlere sonsuz teşekkürler hemen yardıma geliyorsunuz [emoji4]Lollipop yüzünden olan bir şey bu
Ya 5.1.1 bekle ya da Kitkat'a dön
Güncellemeyi bekleriz umarım kısa sürede gelirBu 5.0'ın sorunu. Yine olacak ondan diyorum.
Whatsapp her gece saat 4 te oto yedek alir(ozelligi kapatmadiysaniz) sdcard/whatsapp klasorunun yedegini almaniz yeterli olacaktirBir sileyim de yedek alamıyorum girmiyor