İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Artık bıkmaya başladım.Telefonda da mesaj uygulama dolu bida da sıfırlayıp uğraşmak istemiyorum.Bunun bi çaresi var mI.Boyle durumla karşılaşan oldu mu.Instagram,whats ap,twitter bu 3 unde var sorun anlamıyorum kapatıp açınca düzeliyor

Lumia 1520

Ahizedeyken ses gitmiyor hoparlore alınca sorun yok video kaydında sorun yok bide dokunmatik ekran kırık kendimiz değiştirmek istiyoz

Dedi arkadaş onun telefonu yardım edin çok sıkıntı yaşıyor ekran işini nasıl yaparız dokunmatikle ekranı ayırcaz ekran saglam ses ise hoporlere alınca konuşmayı sesi geliyo ancak ahizedeyken sesi gelmiyor yardımlar için teşekkürler

Telefondan giriyorum hatam olduysa affola

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
cam kırılınca arama için kullanılan mikrofon bozulmuş olabilir

legand25

Üye
Onuda mı değiştirmek gerekiyor acaba söket mi yoksa sadece mikrofon mu

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
tam bilmiyorum ama cam kırıldıysa mikrofon da hasar görmüş olabilir

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
Serhan

Serhan

Üye
925'i bıraktığım için üzülüyorum , 8.1 konusunda rahat 150 mesajım vardır benim :D

eminemtioner

Üye
Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum.1-2 hafta önce garantisi bitmiş bir lumia 620'ye sahibim ve telefonumda Windows 10 İP yüklü ve ben W8.1 sürümüne geri dönmek istiyorum(bilgisayarımı bozduğumdan dolayı kendim bu işlemi yapamıyorum).Şimdi ben Nokia Çare servis noktasına gitsem ve mevzuyu anlatsam herhangi bir ücret talep ederler mi yoksa ücret talep etseler bile ne kadar öderim?

skynet

Üye
Benim 620'nin garantisi de 27 mayısta bitmişti :) Hocam internet kafede işinizi halledebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
dakamon

dakamon

Üye
Beni ayrıyetten 640 xl a eklermisiniz :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87

eminemtioner

Üye
İnternet kafe sahibi sorun çıkartmadı mı peki çünkü bizim internet kafe sahibi biraz sorunlu tipde :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Beni eklememişsiniz 830 grubuna bende cihazı sattım : ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yoo ben ara kablo ile hep takıyorum açık aç otur bir şey demez sanki virüsmu buğulaşacak :)

eminemtioner

Üye
Bugün dedemin dükkânında ki bilgisayarda hallettim işimi.Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. :)

killlerman

Üye
kulübe nasıl üye olucaz üye olunca bedava kuru fasulye var mı? :Yaramaz:

Son düzenleme:
hookword

hookword

Üye
Lumia 830 kamera ayarlarında neler mevcut mesela hdr, ağır çekim, surround kayıt, 1080p kayıt gibi özelliklerin tam listesini paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kulübe nasıl üye olucaz üye olunca bedava kuru fasulye var mı? :Yaramaz:
Tam tersi yeni üye olanlar çay servisini yapıyor ve bulaşıkları yıkıyor.
Lumia 830 kamera ayarlarında neler mevcut mesela hdr, ağır çekim, surround kayıt, 1080p kayıt gibi özelliklerin tam listesini paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
HDR çekim, pozlama değeri, odak mesafesi, İSO ayarı, Surround, çözünürlük

Invoke

Invoke

Üye
1320'de temayı beyaz yapınca ekranda sarı leke sorunu olduğunu fark ettim. Siyah da hiç görünmüyor, beyazda bile çok silik ama bayağı büyümüş, hep siyah tema ile kullanıldığından fark etmemişim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Tam tersi yeni üye olanlar çay servisini yapıyor ve bulaşıkları yıkıyor.

HDR çekim, pozlama değeri, odak mesafesi, İSO ayarı, Surround, çözünürlük
hdr çekim eski model telefonlara gelmiyecek mi ben bunu daha gelmedi sanıyordum hiç bir telefona 920 de gelme şansı varmı

Üst Alt