Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
Şimdi kim doneçek 8.1e. Pcde yok internet kafede uğraş işin yoksa

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve symbianbelle

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10800 kullananlar 8.1'e geri dönsün diye, yeni yapı yarın yayınlanacak.

skynet

Üye
4. yapıyı 4 gün kullanabildim bakalım 5. yapıyı kaç gün kullanabileceğim :D

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Yapı 10800 kullananlar 8.1'e geri dönsün diye, yeni yapı yarın yayınlanacak.
hay yapısınıda binasınıda şimdi..:angry:ver yeni yapıyı dönen döner 8.1 e merak etme zaten çoğunluk 8.1 e dönmedimi yok ama illa bi gıcıklık yapacak MS yoksa olmaz

alaca61

Üye
4.yapıyı kullanmıyorum gerek yokmu 8.1donmeme

alaca61

Üye
Teşekkürler toprağım

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Yılan hikayesine döndü bu iş birilerinin yüklemesini beklemek ve yorumlara göre hareket etmek en doğrusu gibi geldi bana :D

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Gdr2 den geçilir heralde yeni yapıya

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Gdr2 den geçilir heralde yeni yapıya
abicim valla çorba ettiler ortalığı. pc ile mobile ın karışması mı dersin, o yapıdan geçilmez bundan geçilir tartışması mı dersin...
ya adam akıllı yapmaları lazım artık şu işi. bu adamlar durduk yere neden gdr2 yi insider ile yayınladı ? neden ilk geçişte çok sorun oluyor da temiz kurulum yapınca olmuyor? madem sorun olacağı kesin neden yükseltme ile güncelleme veriyor? neden pc ile yapı numaralarını bir yürütmeye çalışıyorlar ? işi kolaylaştırarak yapmak çok zor dğil bence.

preview for developers gibi adam gibi bi güncelleme verirsin adam gibi kurar kullanırız. tmm bende kendim kaşınıyorum kendim her geliştirici sürümünü yüklüyorum bu benim kabahatim. ancak Microsoft da kendi kabahatinin farkına varmalı ve düzgün hareket etmeli artık...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yarın akşam güncelleme yayınlanınca unuturuz hepsini,öyle de olmalı zaten.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Perşembeye hazırlayın kendinizi beyler sonra yarın niye gelmedi diye olay çıkarmayın.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
saynesim

saynesim

Üye
Şimdi arkadaşlar 8.1 döndükten sonra direk güncelleme yapacağız yoksa Insider programını kuruptamı güncelleme yapacağız

skynet

Üye
ınsider kurup yapacaksın
Merhaba Windows Insider üyesi,

Ben Operating Systems Group (OSG) ekibimizden Gabe. Yeni Windows Insider Program güncelleştirmeleriyle karşınızdayım. Son e-postamın ardından hem masaüstü bilgisayarlar hem de telefonlar için yeni sürümler yayınladık.

Daha önce de belirttiğim gibi, bu sürümler hakkındaki geri bildirimleriniz bizim için çok önemli. Bu nedenle, geri bildirim gönderebilmeniz için birden fazla yöntem geliştirdik. Windows 10 Insider Preview kullanırken göreceğiniz açılır kutulardan görüşlerinizi gönderebilir, Insider Hub'daki "görevleri" yapabilir veya Insider forumlarına gönderimde bulunabilirsiniz. Windows Geri Bildirim uygulaması aracılığıyla da bize geri bildirim gönderebilir ve sorunları bildirebilirsiniz.

İpuçları ve Püf Noktaları

Yeni sürümlere, ihtiyaç duyduğunuzda Destek ile kolayca iletişime geçmenizi sağlayan yeni bir uygulama ekledik. Buna ulaşmak için arama kutusuna "İletişim Desteği" yazmanız yeterli. İletişim Desteği uygulamasında yalnızca birkaç tıklamayla Microsoft Answer Desk ile çevrimiçi veya telefonla görüşebilir, bir Windows 10 uzmanıyla bire bir iletişime geçebilirsiniz. Bu uygulamadan topluluk ile bağlantı kurabilir, bir Answer Tech ile çevrimiçi sohbet edebilir, beklemek istemiyorsanız daha sonra aranmak isteyebilir veya başka bir zamanda görüşme planlayabilirsiniz. Bunun gerçekten yardıma ihtiyacınız olduğu anlarda müşteri desteğiyle iletişime geçmenin daha iyi bir yolu olduğunu düşünüyoruz.

Geliştiricilere yönelik bilgiler

Build 2015 ile sizi bugün Windows 10 için yazılım geliştirmeye başlamaya davet etmiş ve yeni API'ler ve araçlar hakkında bilgi edinmenizi sağlayacak birkaç heyecan verici oturum düzenlemiştik. En çok ilgimi çeken konular şunlardı: Cortana ve Konuşma Desteği, Visual Studio 2015, Win2D, kullanıcı verileriyle çalışma, hareket ve efekt ekleme, Nesnelerin İnterneti, Windows 10 Uygulama Modeline genel bakış, tüm kullanıcılar için erişilebilirlik, hem küçük hem de büyük ekranlarda çalışan UWP uygulamaları oluşturma ve Oyun geliştiriciler için Windows 10'dan en iyi şekilde yararlanma. Tam liste için Channel 9'a bakabilirsiniz. (Build 2015 sunumları yalnızca İngilizcedir.) Evrensel Uygulamalarınızı yazmaya başlarken, güncelleştirilmiş Windows Geliştirme Merkezi'ne ve Visual Studio Community 2015 RC'ye göz atabilirsiniz. Sorularınız varsa veya yaptıklarınızı göstermek isterseniz, @wpdev'den bize tweet gönderebilirsiniz!

BT Uzmanlarına yönelik bilgiler

Bu ayın başlarındaki Ignite Konferansı'mızda sizin için en önemli alanları inceledik ve Microsoft'un mühendislik yöneticileri ve sektörün önde gelen uzmanlarından en iyi yöntemleri paylaştık. Bu konferansa katılamadıysanız, Windows 10 hakkındaki çok sayıda oturumu buradan çevrimiçi olarak görüntüleyebilirsiniz. (Yalnızca İngilizcedir.)

Ayrıca, Enterprise Mobility Core Skills eğitim serimizin ücretsiz ve canlı beşinci bölümü Windows 10 as a Service için kaydolabilirsiniz. Windows 10'da BT yönetimini sadeleştirip tek bir noktadan gerçekleştirmenize yardımcı olacak yeni geliştirmeler hakkında bilgi edinin ve kuruluşunuzda Windows 10'u denemeye başlamanızı sağlayacak yeteneklerinizi nasıl geliştirebileceğinizi öğrenin. Kayıt olmak için buraya tıklayın. (Yalnızca İngilizcedir.)

Her zamanki gibi geri bildirim göndermeye devam edin! Bununla birlikte yeni haberler için beni Twitter'da (@gabeaul) takip edebilirsiniz.

Teşekkürler!

g

Not: Henüz Windows 10 Insider Preview sürümünü yüklemediyseniz buradan yükleyebilirsiniz. (BT uzmanıysanız Windows 10 Enterprise Insider Preview'ı burada bulabilirsiniz.) Bu yazılım yayın öncesi sürümdür, bu nedenle size uygun olup olmadığını belirlemek için Yüklemeden önce bölümünü inceleyin. Telefonlar için, Windows 10 Mobile Insider Preview'ı buradan indirebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Windows Insider Programına katılmak üzere kaydolduğunuz için bu e-postayı alıyorsunuz.

Bu e-posta izlenmeyen bir adresten gönderilmiştir; lütfen yanıtlamayın. Ek bilgi veya yardım almak için lütfen yukarıdaki satır içi bağlantıları kullanın.

Microsoft gizliliğinize saygı duyar. Daha fazlasını öğrenmek için lütfen çevrimiçi Gizlilik Bildirimimizi okuyun.

Bu, zorunlu bir hizmet iletişimidir. Windows Insider Programı hakkında e-posta almak istemiyorsanız, programdan ayrılmanız gerekir.

Microsoft ile kuracağınız diğer iletişimler için iletişim bilgisi tercihlerinizi ayarlamak üzere buraya tıklayın.

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052 USA

Yeni geldi

Bay H

Bay H

Üye
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu da Fast olacakmış, beklemeye devam

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sanırım 4.yapı hala kaldırılmamış,bende o gözüküyor.

saynesim

saynesim

Üye
Herhalde bugün kesin gelir
4.yapı bende gözükmüyor 1020 herhalde kaldırıldı

Üst Alt