ararken kara ekran

Sponsorlu Bağlantılar

codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
ararken kara ekran
arkadaslar telefonum n8 arama yaptigim zaman yada biri beni aradigi zaman ekran siyah oluyor kimi aradogimi yada kimin beni aradigini goremiyorum tek yol kilidi acinca oluyor nasil duzeltebilirim

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaslar telefonum n8 arama yaptigim zaman yada biri beni aradigi zaman ekran siyah oluyor kimi aradogimi yada kimin beni aradigini goremiyorum tek yol kilidi acinca oluyor nasil duzeltebilirim
kullanmış olduğun temayı değiştir telefonu kapat aç bakalım

codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
hepsinde oyle denedim

codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
telefonu ilk aldigimda boyleydi format filan attim duzelmedi

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Hocam telefonda sensör var. Biri aradığında veya sen birini aradığında sensöre bişey yaklaşınca ekranı karartıyor. Senin sensörde tozlanmış vs. olmuş olabilir.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kara Dediğin Tuş İşikları Yanıyor Ekran Kararıyorsa Sensörün Ya Bozuldu Yada Arkadaşin Dediği Gibi Tozlandi Donanımsal Birşey

codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
biri aradiginda yada aradigimda ekran karariyor peki duzelmez mi

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
biri aradiginda yada aradigimda ekran karariyor peki duzelmez mi
Telefonu söküp sensörleri temizlemeyi deneyebilirsin. Sorun düzelmez ise sensörde de sorun olabilir bunun için bir telefoncuya da götürebilirsin. Yazılımsal bir sorun olmadığından emin olmak için de dead flash atabilirsin.

codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu söküp sensörleri temizlemeyi deneyebilirsin. Sorun düzelmez ise sensörde de sorun olabilir bunun için bir telefoncuya da götürebilirsin. Yazılımsal bir sorun olmadığından emin olmak için de dead flash atabilirsin.
sagol kardesim

Takipçi Satın Al

Üst Alt