Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ararken kara ekran
Sponsorlu Bağlantılar
codern
Üye
Konu Sahibi
ararken kara ekran
arkadaslar telefonum n8 arama yaptigim zaman yada biri beni aradigi zaman ekran siyah oluyor kimi aradogimi yada kimin beni aradigini goremiyorum tek yol kilidi acinca oluyor nasil duzeltebilirim
arkadaslar telefonum n8 arama yaptigim zaman yada biri beni aradigi zaman ekran siyah oluyor kimi aradogimi yada kimin beni aradigini goremiyorum tek yol kilidi acinca oluyor nasil duzeltebilirim
en son yüklemiş olduğun uygulamaları kontrol et ekran ile ilgili yüklemiş olduğun bir program varmı veya en son ne yükledin
codern
Üye
Konu Sahibi
telefonu ilk aldigimda boyleydi format filan attim duzelmedi
Murdoc Massaka
Üye
Hocam telefonda sensör var. Biri aradığında veya sen birini aradığında sensöre bişey yaklaşınca ekranı karartıyor. Senin sensörde tozlanmış vs. olmuş olabilir.
DarkredBlue61
Üye
Kara Dediğin Tuş İşikları Yanıyor Ekran Kararıyorsa Sensörün Ya Bozuldu Yada Arkadaşin Dediği Gibi Tozlandi Donanımsal Birşey
codern
Üye
Konu Sahibi
biri aradiginda yada aradigimda ekran karariyor peki duzelmez mi
Telefonu söküp sensörleri temizlemeyi deneyebilirsin. Sorun düzelmez ise sensörde de sorun olabilir bunun için bir telefoncuya da götürebilirsin. Yazılımsal bir sorun olmadığından emin olmak için de dead flash atabilirsin.
Telefonu söküp sensörleri temizlemeyi deneyebilirsin. Sorun düzelmez ise sensörde de sorun olabilir bunun için bir telefoncuya da götürebilirsin. Yazılımsal bir sorun olmadığından emin olmak için de dead flash atabilirsin.