Karşılaştırma Android Arayüzü iOS'leşiyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Android Arayüzü iOS'leşiyor mu?
Böyle bir durum tabikide imkansız yalnız şunu fark ettim.
Misal ben şuan ki telefonum olan Note 3'ten önce Ace 2 kullanıyordum ve elime aldigimda Android 2.3.6 sürümü vardı. Telefonun içerisinde çok güzel canlı duvar kâğıtları vardı 4.1.2 güncellemesi ile hepsi silindi sadece sabit duvar kagıtları kaldi. Bunu telefonun düşük hafızaya sahip olmasına bagladim fakat bakiyorum eskiden insanlar androidte canlı duvar kagidi var diye bir söylenirdi diğer firma cep telefonlarında durum ne şekilde emin değilim. Nedense telefonda hiç canlı duvar kagidi yok 2 tane var ikiside saçma sapan. markettekiler desek onlarda çok şarj yiyor, arkada interneti yiyor. Bana sanki birazda iOS'e benzemeye başladı gibi geliyor tabiki kullanıcı arayüzü anlamında diyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Çünkü insanlara başta güzel geldi, şimdi gereksiz ve şarj yiyen birşey olarak geliyor canlı duvar kağıtları. Bana hep gereksiz ve yorucu gelmişlerdir ama hala ara ara Sony'nin cosmic flow'u ile yeni versiyonunu kullanırım.

Açıkçası ios laşıyor mu diye yazınca material dizayn ile ilgili ss ler falan beklemiştim ama... :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü insanlara başta güzel geldi, şimdi gereksiz ve şarj yiyen birşey olarak geliyor canlı duvar kağıtları. Bana hep gereksiz ve yorucu gelmişlerdir ama hala ara ara Sony'nin cosmic flow'u ile yeni versiyonunu kullanırım. :D
CM12 kurdum geçen hafta canlı duvar kagidi var çok güzel sonra aklima ace 2 dekiler geldi neden kalktı diye sinirlendim biraz [emoji1]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Mataryal design'ın beyaz olması iOS'e benzetmiş yoksa bence gene çok benzemiyor.

Invoke

Invoke

Üye
İğrençti bu, neresi güzel? :D :D
Xperia Ray'de bir ara galaxy li birşeyler yüklemiştim böyle dönen kütleler yoğun gaz bulutları yıldızlar falan vardı, başım dönmüştü. :D Üstte yorucu dediğim sadece telefona yük değil gözü de yoruyor bence.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
PriZm

PriZm

Üye
Bu tamamen firmaya göre değişiyor iOS'laşma ile alakası yok. Hatta iOS 9 bir kaç yönden Android'den görsel özellik (ç)almış diyebilirim ancak bunu burda ayrıntılı şekilde yazmayacağım.

Ayrıca örnek olarak G2'de hiç canlı duvar kağıdı yüklü gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
İğrençti bu, neresi güzel? :D :D
Xperia Ray'de bir ara galaxy li birşeyler yüklemiştim böyle dönen kütleler yoğun gaz bulutları yıldızlar falan vardı, başım dönmüştü. :D Üstte yorucu dediğim sadece telefona yük değil gözü de yoruyor bence.
Benim yormadı nedense çok güzel bence ışık etrafında amaçsızca dönen toplar :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Benim yormadı nedense çok güzel bence ışık etrafında amaçsızca dönen toplar :ehe

Attığın ss deki beni de yormaz, deli dehşet çok dönmeli bir şey vardı. Hatırlamıyorum şimdi adını yıllar önce yüklemiştim. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bu tamamen firmaya göre değişiyor iOS'laşma ile alakası yok. Hatta iOS 9 bir kaç yönden Android'den görsel özellik (ç)almış diyebilirim ancak bunu burda ayrıntılı şekilde yazmayacağım.

Ayrıca örnek olarak G2'de hiç canlı duvar kağıdı yüklü gelmiyor.
LG bilmiyorum fakat 2.3.6'da ki Canlı duvar kağıtları efsaneydi bence :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Gp de çok güzel paralı canlı duvar kağıtları var aşırı güzel olaylar var donanımı iyi olanlar yüklesin yoksa kasar kasar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
Bir benmi çok sade kullanıyorum yahu? :ehe :D

Invoke

Invoke

Üye
Bende dock yok, widget yok, ikinci bir ekranda yok sadece bir wallpaper var. Düşün sadeliği. :D @~N.A.W.Y~

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
serdar_gs

serdar_gs

Üye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Yok artık :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~