windows 10 fast ringe geçmelimiyim?(pc)

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
windows 10 fast ringe geçmelimiyim?(pc)
windows 10 insider prewiw build 10074 kullanıyorum güncelleştirmeleri hızlı al(insider fast) geçersem çok büyük sorunlarla karşılaşır mıyım? windows 10u insider fast olarak kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler:maxicep:

KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
onu seçtiğin için ekstra bir sorunla karşılaşmazsın ama benm tavsiyem şimdilik yükleme daha hazır değil wp10 birçok sorun çıkartabiliyor açıkcası belli başlı sorun yok herkeste farklı sıkıntıları 5.güncelleme bu haftalarda gelicek o gelene kadar bekle

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
windows 10 insider prewiw build 10074 kullanıyorum güncelleştirmeleri hızlı al(insider fast) geçersem çok büyük sorunlarla karşılaşır mıyım? windows 10u insider fast olarak kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bu konuyu aşağıdaki adresten takip ederseniz daha faydalı olabilir.
Oradaki konuları da okursanız size daha fazla bilgi ve yararlı mesaj içermektedir.
Duyuru - Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (4. Yapı-10.0.12562.84) [14/05/2015] - MaxiCep

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
:))
O zaman şöyle diyebilirim.
Ben geçenlerde windows 10 kurdum.
Yeni yapıyı beklemende fayda var.
Eğer önemli ayarların yoksa, denemek için kurabilirsin..
Yada bazı sorunları göze alabiliyor isen,Örneğin dün akşam cepten paylaştığım internet bağlantısında sorun çıktı.. Bağlanamadı..

Bilgisayarda yaptığn işlemlere göre bir bağlantı seçebilirsin..
Önemli işler yapıyor isen Slow...
Şayet herşeyi göze alabiliyor isen Fast seçeneği..

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
:))
O zaman şöyle diyebilirim.
Ben geçenlerde windows 10 kurdum.
Yeni yapıyı beklemende fayda var.
Eğer önemli ayarların yoksa, denemek için kurabilirsin..
Yada bazı sorunları göze alabiliyor isen,Örneğin dün akşam cepten paylaştığım internet bağlantısında sorun çıktı.. Bağlanamadı..

Bilgisayarda yaptığn işlemlere göre bir bağlantı seçebilirsin..
Önemli işler yapıyor isen Slow...
Şayet herşeyi göze alabiliyor isen Fast seçeneği..
şimdilik slowda kalacağım:)

Üst Alt