Yardım GMD Xposed Framework Soft Brick Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
GMD Xposed Framework Soft Brick Sorunu
Arkadaşlar GMD ye ( Stock JellyBean yüklü ) Xposed Framework kuruyorum ancak cihazı yeniden başlatınca cihaz Soft Brick oluyor ( Boot Logo da takılıyor ) bende mecburen Recovery' den format atıyorum cihaza. Daha önceleri sıkıntısız çalışan Xposed' ı bu dert yüzünden yükleyemiyorum çözümü bilen var mı acaba şimdi den teşşekürler

Kurulu Modüller ;

Gravity Box (JellyBean)
Knock Code
Flat Style Colored Bars
Secure Settings

SHS

SHS

Üye
Ee modüllerde çalışmıyordur

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi

??? valla bişey anlamadım hocam ?? :D cihaz açılmıyorki modülleri aktif ediyorum framework ü kurup reset atıyorum cihaz boot da kalıyor...
Edit : sadece framework kurunca cihaz açılıyor sanırım modüller le ilgili bişey

ayrıca hocam modüllerin hepsini direkt olarak Xposed uygulamasından indiriyorum ( Secure Settings hariç gerçi onuda Play' den indiriyorum )

SHS

SHS

Üye
Çakışma yapıyor olabilir, aklıma knock code ve secure settingsle ilgili gibi geliyor

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Çakışma yapıyor olabilir, aklıma knock code ve secure settingsle ilgili gibi geliyor

hocam GMD de hep KitKat kullandım bi sıkıntı çıkmadı ( bu modüllerin hepside vardı ) zaten Secure Settings Tasker için kurdum Xposed ile ne alakası var hiç bilmiyorum

Şimdi tekrar Stock JellyBean yükledim bakalım inşALLAH çalışır önceki ROM da oyundayken bildirim çubuğu vs inmiyordu bide kendi kendine işlem yapıyordu

SHS

SHS

Üye
İnşallah düzelir

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Discovery 2 dede brick ediyor xposed

Takipçi Satın Al

Üst Alt