CS Dersler Dönüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Youtube Kanal İşlermi ?

• İşler

Kullanılan: 7 70.0%
  • İşlemez

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
CS Dersler Dönüyorum
Merhaba arkadaşlar Yeni bilgisayar almama 15 gün kaldı , Sizlere Bunny dersi vermiştim ama Videosuzdu ,Bazı arkadaşlar Derslerini bekliyoruz dediler Bu beni Gerçekten çok sevindirdi. Anlatacağım şuki Youtube da kanal açsam ve size Videolu Dersler versem Headshoot, Taktikler, Bunny Ve sizin seçtikleriniz Bana destek verirmisiniz ? Ve Tüm CS serilerini çekeceğim

Şimdiden beni seven dostlarımı bekliyorum Desteklerinizi...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve mcnpl4

mrzstyl

mrzstyl

Üye
açtığında haber ver abone olak:cigara:

• Beğen
Tepkiler: Darqos
Ozan

Ozan

Admin
Bölümde özel paylaşımlarınız olacaksa destek tabiki veririz, bölümümüz buna uygun.

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Bölümde özel paylaşımlarınız olacaksa destek tabiki veririz, bölümümüz buna uygun.
Eywallah gelicek şuan netim bozuk ayar gerekiyor biraz uzun sürebilir ama gelecek

Karavelaa

Üye
Merhaba arkadaşlar Yeni bilgisayar almama 15 gün kaldı , Sizlere Bunny dersi vermiştim ama Videosuzdu ,Bazı arkadaşlar Derslerini bekliyoruz dediler Bu beni Gerçekten çok sevindirdi. Anlatacağım şuki Youtube da kanal açsam ve size Videolu Dersler versem Headshoot, Taktikler, Bunny Ve sizin seçtikleriniz Bana destek verirmisiniz ? Ve Tüm CS serilerini çekeceğim

Şimdiden beni seven dostlarımı bekliyorum Desteklerinizi...
Bende yardımcı olmak isterim.Amx olsun,kurulum olsun,plugin felan paylaşımı,csgo felan :)

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Amx Olarak özel amx paylaşırım onun dışında Amx paylaşmıyacağım, Silah Skin modelleri hatta kendi Yaptıklarım,CS GO Paralı bir oyun skinleride Paralı Onunla ilgili birşey paylaşamam paylaşımlarım sadece 1.6.

Karavelaa

Üye
Amx Olarak özel amx paylaşırım onun dışında Amx paylaşmıyacağım, Silah Skin modelleri hatta kendi Yaptıklarım,CS GO Paralı bir oyun skinleride Paralı Onunla ilgili birşey paylaşamam paylaşımlarım sadece 1.6.
Hayır diyorumki beraber yapalım destek vereyim her türlü konuda arkandayım yani [emoji41]

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Hayır diyorumki beraber yapalım destek vereyim her türlü konuda arkandayım yani [emoji41]
Aslında Kadro kurmak lazım Kapışmak için :) Hatta Jail gibi bir sw satın almak lazim ama Kadro yok kimse oynamaz

• Beğen
Tepkiler: mrzstyl
mrzstyl

mrzstyl

Üye
Aslında Kadro kurmak lazım Kapışmak için :) Hatta Jail gibi bir sw satın almak lazim ama Kadro yok kimse oynamaz
Youtube infinity players kanaliyla (bizim kanalla) birlikte ortak videolar cekebiliriz arada (bizde 1 ay once felan actik bizde kanali)

Karavelaa

Üye
Aynen bir sw gerek.Helede bu forumdakiler dehşet bir şey olur tadından yenmez :D

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Ortak videolar çekmeyi düşünmüyorum açıkçası, Sw satın alsam tutulmaz Maxicep Server Forumdan anca 10 kişiçıkar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
yanındayız :tebessüm:

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Para çöpe gider , CS de çok çevrem var CS den çok arkadaş edindim ama O bile yetersiz kalır İsim yapmak lazim , Sw açsam Hangi mod açıyım PRO,Zm,Jail Ben zm açmak istemem çünki Ben Teccnno mix zm den Çevre esindim vr xDream Gibi meşhur sw ler varken zm açmak ayıp ben hep oralarda takiliyorum, Jail sw Olabilir ancak MİC olan kişi lazim Bence PRO açmak daha iyi olur ,Sw hemen açmayacagim .

Karavelaa

Üye
Para çöpe gider , CS de çok çevrem var CS den çok arkadaş edindim ama O bile yetersiz kalır İsim yapmak lazim , Sw açsam Hangi mod açıyım PRO,Zm,Jail Ben zm açmak istemem çünki Ben Teccnno mix zm den Çevre esindim vr xDream Gibi meşhur sw ler varken zm açmak ayıp ben hep oralarda takiliyorum, Jail sw Olabilir ancak MİC olan kişi lazim Bence PRO açmak daha iyi olur ,Sw hemen açmayacagim .
Açacaksan ve kişide gelmesini istiyorsan tabiki DM + güzellerinden plugin +mod

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim üniversiteye gidecek bu sene Leptopu ona veriyorum Bende 1.5 sene sonra Toplama Kasa yapacağım o yüzden şuan açamıyorum sw

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Açarsam Paneli komple satın almak istiyorum Kiralamak çok saçma Ve açarsam Elimde kalicak para boşuna gidecek Kardesim Üni. Gideceği için açamıyorum işte neresine inanmadin ?

Karavelaa

Üye
Açarsam Paneli komple satın almak istiyorum Kiralamak çok saçma Ve açarsam Elimde kalicak para boşuna gidecek Kardesim Üni. Gideceği için açamıyorum işte neresine inanmadin ?
Ben inanmadım diye bir şey demedimki :D:D:D