Ben inanmadım diye bir şey demedimki :D:D:D Gülme sembolü yalnış kullanıldı o zaman
Darqos Üye Konu Sahibi Karavelaa' Alıntı: Ben inanmadım diye bir şey demedimki Genişletmek için tıkla ... Gülme sembolü yalnış kullanıldı o zaman
Karavelaa' Alıntı: Ben inanmadım diye bir şey demedimki Genişletmek için tıkla ... Gülme sembolü yalnış kullanıldı o zaman
Karavelaa Üye Darqos' Alıntı: Gülme sembolü yalnış kullanıldı o zaman Genişletmek için tıkla ... Olabilir.
Darqos Üye Konu Sahibi tfirat05' Alıntı: nasıl abone olacagız nasıl abone olacagız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Youtube kanalım budur ancak Ders videoları için daha iyi bilgisayar gerekli bana video çekebilmem için onun dışında leptopum iyi gta 5 açıyor
tfirat05' Alıntı: nasıl abone olacagız nasıl abone olacagız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Youtube kanalım budur ancak Ders videoları için daha iyi bilgisayar gerekli bana video çekebilmem için onun dışında leptopum iyi gta 5 açıyor
Darqos Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: Bu İş Uğraş vede Hızlı Bir İnternet İster Ayrıca Videoları Düzenlemen Gerek Daha Genişletmek için tıkla ... Evet haklısın ve bunun içinde iyi bir sistem ile iyi bir internet lazım
DarkredBlue61' Alıntı: Bu İş Uğraş vede Hızlı Bir İnternet İster Ayrıca Videoları Düzenlemen Gerek Daha Genişletmek için tıkla ... Evet haklısın ve bunun içinde iyi bir sistem ile iyi bir internet lazım