Nasıl Bir Uygulama İsterdin ?

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Bir Uygulama İsterdin ?
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi uygulama geliştirme işindeyim. Sizlerle birlikte bir beyin fırtınası yapmak istiyorum. Öncelikle bu konuya her zaman mesaj atabilirsiniz belirli bir sınırı yoktur.Ancak konu içinde lütfen mantıklı yorumlar yapın .''bir tuşa basalım telefon uçsun '' gibi yorumlarda bulunmayınız lütfen.Olabilecek mantıklı şeyler önerin. Daha çok internet gerektirmeyecek pratik uygulama fikirleri önermenizi bekliyorum.Örneğin markete şöyle bi uygulama yok keşke şöyle bişi olsa veya benim şöyle bir uygulamaya ihtiyacım var diye bu konuya önerinilerini paylaşın.Bu sayede bana da fikir verirsiniz, aklıma yeni bir proje fikirleri gelebilir. :)

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Babacanım bence sağlam bir gelen ve giden aramaları kaydeden bir telefon kaydedici yapsan vallaha gece gündüz dua ederim babacanım

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendi özelliğinde var ya zaten o :))

• Beğen
Tepkiler: shadow-mavi
furkitare

furkitare

Üye
Konuşma giden geleni kaydeden değil, konuşmayı kaydeden bir uygulama demek istemiş dostumuz. Bu arada eğer jailbreak ile ilgileniyorsanız Call Recorder, Super Recorder, Audio Recorder gibi bir çok seçenek bulunmakta.

• Beğen
Tepkiler: shadow-mavi
shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Eyvallah babacanlarım 8.3 jailbreak çıkarsa geçeyim Ozaman yok anılbaran babacanım derse onuda yaparım ozaman Allah derim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mesela şöyle bir uygulama yapabilirsin ekranı kaydeden jbsiz güzel olur.

Son düzenleme:
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
SMS mesajlarında iletim raporu olsa güzel olur. Ama jbsiz :)

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Bir de mesela tarayıcıda bir gezinti yaparken whatsapp ya da SMS geldiğinde androiddeki gibi bildirim panelinde simge olsa çok güzel olur

Abstract_Loco

Üye
Nokiadaki ajanda benzeri kullanışlı yıldönümü not hatırlatıcı bir program olabilir. Kendi uygulaması bence yetersiz.

Üst Alt