Bisikletim :(( >> :))

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Hangi kilitten bahsediyorsun, 2 tane takılıydı biri janta biri gövdeye.Tam ekipman gelmiş hırsızlar.Kesip atmışlar, malzemeleri de bırakmışlar.İnce demir testeresi, bir de buzdolaplarında olan bakır borulardan.Bir de asma kilit vardı onu da şeker gibi kırmışlar. :bilmm
adamlar kiliti falan takmamışlar zaten senin bisikleti eline aldığı gibi götürmüşler artık hadi bismillah gibisinden artık tabana kuvvet :ehe :kıskıs: :kop2:

The Pancar

The Pancar

Üye

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
byAndroid

byAndroid

Üye
Herkes zengin lann. Biyanki var hepiniz de :D

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05
The Pancar

The Pancar

Üye

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve BLasTeaR
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Maceraya gireyim mi dersiniz? :ehe

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Maceraya gireyim mi dersiniz? :ehe

Hiç deneme bence, kötü uygulamalar neticesinde sonuç berbat oluyor genelde.Bisikletin en paslı hali bile, spreyle boyanmış olandan daha iyi, benden söylemesi.
Ben sadece plasti dip düşünüyorum.Hem lastik kaplama görevi görüyor, hem de istediğin zaman, iz bırakmadan elle sökülebiliyor.Muhteşem bir şey.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Herkes zengin lann. Biyanki var hepiniz de :D
Abimde de bianchi var :) 98 model bisanimi cekip koyacam buraya 3 kere boyandi farkli renkler deniyorum uzerinde suan turkuaz renk var uzerinde :) ovunmek gibi olmasin yeni bianchilere tas cikarir :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ilk resimdeki bisikletin frenleri güzelmiş aşınma yıpranma olmaz
her iki ayda bir fren pabuçlarını değiştirmekten bıktım bisiklet ile hızlı gitmeme en büyük engel
frenlerin tam tutmaması

The Pancar

The Pancar

Üye
her iki ayda bir fren pabuçlarını değiştirmekten bıktım bisiklet ile hızlı gitmeme en büyük engel
frenlerin tam tutmaması
Merak etme bizde 2-3 ayda bir balataları değiştiriyoruz

byAndroid

byAndroid

Üye
4 yıldır balata değiştirmiyorum :D ilk zamanlar kaydiriyordu şuan kaydirmasada tutuyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen bende patlaklari kendim yaparım. Birde vitesi değiştirdim. Patlak yapmaktan bıktım 2 çift iç lastik aldım. Eskilerini de etrafına geçirdim 2 senedir tekerlek patlamiyor

Karavelaa

Üye
Aynen bende patlaklari kendim yaparım. Birde vitesi değiştirdim. Patlak yapmaktan bıktım 2 çift iç lastik aldım. Eskilerini de etrafına geçirdim 2 senedir tekerlek patlamiyor
İki lastiği nasıl yaptın söyle bizde yapalım :D

byAndroid

byAndroid

Üye
İki lastiği nasıl yaptın söyle bizde yapalım :D
İçinde ki şambel varya sürekli diken giriyordu. Bende öne arkaya yeni şambel aldım 10*2=20 liraya. Eski sambeli kestim düzgün bir biçimde yeni sambelin etrafına geçirdim. Sonrada bunları dıştaki sert lastiğin içine soktum :D

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA

Karavelaa

Üye
İçinde ki şambel varya sürekli diken giriyordu. Bende öne arkaya yeni şambel aldım 10*2=20 liraya. Eski sambeli kestim düzgün bir biçimde yeni sambelin etrafına geçirdim. Sonrada bunları dıştaki sert lastiğin içine soktum :D
Waoouw baya güzele benziyor denemek lazım :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Güzel yöntemmiş :oke:
frenlerin tam tutmaması
Xlc diye bir marka var üç mevsimlik fren pabuçları var yağmurda, karda tam tutuş sağlıyor. Bir deneyin derim

The Pancar

The Pancar

Üye

Doğru sele yüksekliği ayarı,herkes kendine göre ayarlasın

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen haklısın pabuç onlar. :D

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
Takipçi Satın Al

Üst Alt