Nasıl bu arka amortisör tipi hocam, pedal çevirirken hız kesiyor mu bildiğimiz çift amortisörlüler gibi? Bu daha çok profesyonel duruyor.
Sıfır gibi oldu![]()
![]()
Bu yaz öyle güzel şeyler yapıcam ki mükemmel olacak, mishal lastikler bi kere incelecek 
Ulannno nasıl amortisör assddffgjdklg pedallar metal [emoji41]

evet, 2014 modelEve gidiyim bir resimde ben atıcam. Sizin bisikletler yeni nesil heralde önceden öyle Jant tipi yoktu![]()
daha önce de 99 model peugeot'om vardı 
2010 yılında aldım yeniden sayılır mı bilmiyorum [emoji1]Eve gidiyim bir resimde ben atıcam. Sizin bisikletler yeni nesil heralde önceden öyle Jant tipi yoktu![]()
Offf bilmem mi arkadaş ta vardı Peugeot um var diye ortada hava atıyordu. Sonra çaldılar bisikletini yazık oldu.evet, 2014 modeldaha önce de 99 model peugeot'om vardı
![]()
Kiliti niye takmıyorsunuz anlamam ben spora bisikletle gidiyorum marketin orda bağlıyorum demire kilidide taktım mı 2 saat birşey olmuyor miss [emoji1]

Vay be [emoji1] adamlar seni izlemiş belliHangi kilitten bahsediyorsun.2 tane takılıydı biri janta biri gövdeye.Tam ekipman gelmiş hırsızlar.Kesip atmışlar.![]()
Evet orası kesin, çünkü bisiklet kapalı yerde duruyordu, ve o yer akla gelebilecek bir yer değildi.Neyse hatırladıkça sinirlerim bozuluyor ya unuttum ben.Ama şöyle bir şansım var, hırsızlar gerizekalı oldukları için benim daha önce sözünü ettiğim ATALA marka bisikletimi çalmamışlar öyle bırakmışlar.Eğer o da gitseydi depresyondan 10 yıl çıkamazdım.Vay be adamlar seni izlemiş belli

oha be arkadaş bu kadarı da pes amaHangi kilitten bahsediyorsun, 2 tane takılıydı biri janta biri gövdeye.Tam ekipman gelmiş hırsızlar.Kesip atmışlar, malzemeleri de bırakmışlar.İnce demir testeresi, bir de buzdolaplarında olan bakır borulardan.Bir de asma kilit vardı onu da şeker gibi kırmışlar.![]()
ne yapalım madem bu bisikletleri nereye koyalım anlamadım ki 
18 senelik bisan bisikletime yeni tip v fren taktirmistim iki sene once, pabuclarin bitmesi haricinde hicbir sorun cikarmadi ayar bile gerektirmedi gecen ay pabuclari degistirdim artik metalleri janta surtmeye baslamistiBisiklet için söylüyorum durdurma gücü olarak V-frenler ile arasında fark yok denebilir, görüntü olarak güzel görünüyor orası ayrı.
fren telleri bile sapa saglam kopmadi ve yazin neredeyse hergun binerim bisiklete kisinda hic yatmiyor kar yagmur camur iyi gidiyor
esek gibi biniyorum ama kadro haric degismeyen yeri kalmadi