teknolojibaronu
Üye
Mercy cınım.Parası bol olanlara ve hava atacaklara hayırlı olsun.![]()
Herkesin alamayacak olması ne kadar güzel birşey değil mi bu yönden apple'ı seviyorum.Parası bol olanlara ve hava atacaklara hayırlı olsun.![]()
Zam gelirse satar iyi kar edersin.evi arabayı satıp bi apple alırım artık 6s de
Çevremde herkeste iphone 6 var bence cazibesi kalmadı. Operatörler sağolsun 24 ay vadeli geçim gücü düşük insanları telefon sahibi yapıyorHerkesin alamayacak olması ne kadar güzel birşey değil mi bu yönden apple'ı seviyorum.
Zam gelirse satar iyi kar edersin.

Telefonun en büyük özelliği ise; Ters çevirince 6s in s9 olmasıdır. Samsung galaxy s9 çıkdığı zaman ters çevirip hava atmaya devam edebilirsiniz.

Eğilmiyor, bükülüyorEğiliyorsa hiç yapmasınlar
(Fanlar cevaplamaya başlar şimdi)

denemeyinde zaten gerek yok bence bükülmüş bükülmemiş cokta önemli degil bunlar telefon kırılmasında sıkıntı degilBende 6 Plus var eğilme felan olmadı elle zorlarsan bükülür mü denemedim.
Kredi çekelimbugune kadar biriktirdiğimiz mal varlığımızı ortaya koyma vakti geldi sanırım..

kredi çekersek biz daha borcu bitirmeden ya 6c çıkar yada 7 çıkabilir buda bize koyabilirKredi çekelim![]()

Peşin 3000 verince koymuyor yanikredi çekersek biz daha borcu bitirmeden ya 6c çıkar yada 7 çıkabilir buda bize koyabilir![]()

en azından 2 ay aç kalır parkta 6s ime sarılır yatarım ama aylarca ödememPeşin 3000 verince koymuyor yani![]()