Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Şu aşamada hiçbirşeye boş gözüyle bakmayın lütfen. Çeşitlilik en azından uygulama geliştiricilerinin dikkatini çeker :)
ortalıkta telefon yok ki uygulama geliştirsinler hala 640 bekliyoruz. yabancı sitelerde sürekli reklamını görmesem üretip satmaktan vaz geçtiler sanacağım. halbuki baya bir bekleyeni var gibi görünüyor. lumia 520 ile yakaladığı ivmeyi fazlası ile tekrarlayacak bir modeli pazara süremekte bu kadar gecikmelerine akıl sır erdiremiyorum.

braayn

braayn

Üye
ortalıkta telefon yok ki uygulama geliştirsinler hala 640 bekliyoruz. yabancı sitelerde sürekli reklamını görmesem üretip satmaktan vaz geçtiler sanacağım. halbuki baya bir bekleyeni var gibi görünüyor. lumia 520 ile yakaladığı ivmeyi fazlası ile tekrarlayacak bir modeli pazara süremekte bu kadar gecikmelerine akıl sır erdiremiyorum.
adamlar sistemi yapamadıki cihazlar bence çoktan hazırdır .Sistem hazır olsa cihazlar çoktan çıkardı.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Belki de daha büyük planlarının olduğu ülkelere daha çok stok açabilmek için şimdilik bize vermiyordur. Ayrıca şuan piyasada olmaması hiç olmayacağı anlamına gelme ki ben ümitliyim yani :)

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sharpın bu cihazında 13 Mp arka kamera var ve 480 P de 240 fps slow maotion çekebiliyor ve sharp bir yazılım ile 1.200 Fps ye kadar muazzam bir slow motion deneyimi sunuyormuş.Burdan yola çıkarak bizim 930 ve 1520 hatta 830 lara MS böyle bir yazılım atraksiyonu ile slow motionu getirebilir mi ? ne dersiniz ? donanım işimi yoksa yazılımlada bu iş olur mu ?

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve Esendağlı
Aybars1979

Aybars1979

Üye
adamlar sistemi yapamadıki cihazlar bence çoktan hazırdır .Sistem hazır olsa cihazlar çoktan çıkardı.
cihazlar hazırda ellerinde bekletiyorlar gibi bir durum hiç söz konusu bile olamaz o kadar cihazı ellerinde niye bekletsinler. cihazlar hindistanda, almanyada, ingiliterede satışta şuan hataa çindede satışta sanırım bizde değil abd dede satışta değil garip birşekilde acaba iphone 6 ve s6 furyasının geçmesini mi bekliyorlar diyeceğim ama onlarda boş durmuyor ki habire yeni bişiler çıkarıyor birde zaten aynı kulvarda değiller.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Kilit ekranında bildirim gelmesini istediğim uygulamayı seçmek için dokunduğumda direk ana ekrana atıyor bunun bir çözümü var mı ?
920 de şuna denedim sorunsuz seçebiliyorum ben ancak kilit ekranına girdiğim kısa bir süre beklemem gerekiyor aram ve mesaj kısayolları gözüküyor daha sonra diğer ekleme kistediğim uygulamayı seçmeme izin veriyor

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Bişey sracam spartan nasıl hızlı mı flash player desteği var mı

alasulumurat

alasulumurat

Üye
cihazlar hazırda ellerinde bekletiyorlar gibi bir durum hiç söz konusu bile olamaz o kadar cihazı ellerinde niye bekletsinler. cihazlar hindistanda, almanyada, ingiliterede satışta şuan hataa çindede satışta sanırım bizde değil abd dede satışta değil garip birşekilde acaba iphone 6 ve s6 furyasının geçmesini mi bekliyorlar diyeceğim ama onlarda boş durmuyor ki habire yeni bişiler çıkarıyor birde zaten aynı kulvarda değiller.
Arkadaşlar adamlar windows Phone 10 u bekliyorlar. Muhteşem bir çıkış yapmayı planlıyorlar.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
E ne zaman cikacak wp 10 yillardir bisiyler cikior

ellimin kori

ellimin kori

Üye
bide 1320 yi aliyim mi yoksa 640 xl yi mi bekliyim yoksa bu ebatlarda çıkacak w10 ları mı bekliyim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sharpın bu cihazında 13 Mp arka kamera var ve 480 P de 240 fps slow maotion çekebiliyor ve sharp bir yazılım ile 1.200 Fps ye kadar muazzam bir slow motion deneyimi sunuyormuş.Burdan yola çıkarak bizim 930 ve 1520 hatta 830 lara MS böyle bir yazılım atraksiyonu ile slow motionu getirebilir mi ? ne dersiniz ? donanım işimi yoksa yazılımlada bu iş olur mu ?
bence bu şeyler duyulduğu zaman kulağa hoş falan geliyor gündelik hayatta çok sık kullanılan şeyler değil bu nedende daha çok gündelik hayatta kamera yazılımı ile bence sıkıntılar halen var gibi loş ışıkta iyi çekim yapamıyoruz ev ortamında önceden bu daha iyiydi bana göre bunu daha güzel yapsınlar gece videolarında hala grin var önceden yoktu bence bunlar daha önemli

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Bay H

Bay H

Üye
Yeni müzik ve video uygulamaları bildiğiniz gibi evrensel windows uygulamaları olarak markette bulunmaktalar. Bilgisayar üzerinde mevcut olan uygulamalara gelen güncelleme ile yeni karo simgelerine kavuştu, video uygulaması "filmler ve tv" olarak yeniden isimlendirildi. Yeni gelecek olan yapı ile telefon sürümünde de aşağıdaki gibi görmemiz kuvvetle muhtemel.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, papakudioflu, byibo ve 4 diğerleri
zaakaan

zaakaan

Üye
Mobil platformlarda yıllar önce destek kesildi. Hiçbir şekilde olamaz yani.

Continuum özelliğinin kullanışlılığını arttırmak adına Adobe ile anlaşıp özel bir sürüm çıkarmayı düşünebilirler belki. :)

• Beğen
Tepkiler: byibo
thoak

thoak

Üye
Arkadaşlar sayfa sayısı çok olduğu için direk yazmak istedim. L925 imi servise yolladım ve hattı win10 yükledikten sonra l620 ye taktım ama rehbere girdiğimde bomboş ne yapmam gerekiyor normalde Microsoft acc ile senkronize yapması lazım acil yardım lazım lütfen bilgisi olan arkadaşlar varsa birşeyler söyleyebilir mi?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
haklısın sistem olmayınca cihazı ne yapalım Win10 tam sürüm çıkınca arka arkaya cihazlar gelecektir bence

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bide 1320 yi aliyim mi yoksa 640 xl yi mi bekliyim yoksa bu ebatlarda çıkacak w10 ları mı bekliyim
alma 1320 yi, 640xl i bekle illaki alman gerekiyorsa birtane 735 daha iyi durumda damping var şuanda onda 600tl ye indi fiyatı neredeyse bedava. onunda tek eksiği glance yok.

braayn

braayn

Üye
640 XL diye bir cihaz vardı dimi unutmuşum böyle bir cihazın varlığını :P

braayn

braayn

Üye

Üst Alt