mx4 pro lolipop güncellemesi almış, güncelleme açısından bir sıkıntı çıkartacağını sanmam şu aşamada ama telefon mtk işlemcili perofrmansı, pil tüketimi vs iyi araştırmak lazım, bildiğim kadarı ile sony nin ekranlarını japan display üretir, ama sony ürettiği her telefona bu ekranımı takar yada sadece japonyada,abd de sattıklarındamı bu ekran vardır ufakta olsa bir araştırmak lazım, muhtemel sony yüksek satış rakamları olmadığı için hepsinde aynı ekranı kullanıyordur diye tahmin ediyorum sizin tel abd den geleceği için bu sıkıntı zaten yok. ekran incelemesini bizzat imkanınız varsa tekno marketlere gidip öyle yapın yoksa tv den pcden yapacağınız inceleme bir anlam ifade etmez 3 cm den monitöre ekranı tutar birde zoom yaparlarsa piksel tabiki belli olur emin olun siz hiç 3 cm den tele hayatınızda bakmayacaksınız. iphone un ekran kalitesi su götürmez diyorsunuz ama iphone 6 da hd bir ekran fu ll hd değil. sony nin 2 emin olabiliceğiniz 2 özelliğinden birisi kamerasıdır, diğeride ekranıdır. sony e kendine ait görüntüleme teknolojilerini telefonlarında kullanmakta (tabiki tvlerdeki kadar illaki değildir) inceleme videosundaki 1:58 (de durudurun bakmamanız gereken yerlerdeki detaylara bakın

)- 2:00 ve özellikle photoshopsuz olan 3:47 deki resimlere dikkatli bakın siyah ve beyaz resimlerdeki farkı net görebilirsiniz. m8 de 2gb ram kullanmakta ve şuan için 2gb ram üstü zaten fazlalık unutmayın iphone un amiral gemisi 1gb ram e sahip ve ben oynamadığım için bilmiyorum yanlışım olmasın ama wp de asphalt 8 i 512 ramli cihazlarda oynuyorlar diye biliyorum.