LG G3 Root

Sponsorlu Bağlantılar

yunus.aksu

Üye
    Konu Sahibi
Root
Telefonu alali 3-4 ay oldu.Geçen yeni gelen guncelleme ile telefonu lollipop yaptim.Root yapmami onerir misiniz?Bir de telefonuma uygun root nasil yapabilirim?Yanitsiz birakmayin lutfen.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Henüz root çıkmadı. Bende bekliyorum. Var ama sürüm dusurucen sonra tekrar lolipop yukliyeceksin falan filan. Ben yeni geçtim android e henüz acemiyim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Lg g3 lollipop root ( sürüm farketmez)

Telefonu usb hata ayıklama moduna al
ve usb ile tele bağla
tabi driverlerin kurulu olması lazım

sonra bu ekteki zip içinden LG Root Script v1.2 klasörünü masaüstüne çıkart

ve LG Root Script.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır

Bitti

Denenmiştir ve bat dosyası tarafımdan türkçeye çevrilmiştir

İndirmek için tıkla

maybek

Üye
Root oluyor ama bu şekildeki rootta rom yüklenemiyor. En sağlamı 4.4.2 ye döndürüp root yaptıktan sonra rom yüklemek. Yine de paylaşım için teşekkürler.

Phytion

Phytion

Üye
Lg g3 lollipop root ( sürüm farketmez)

Telefonu usb hata ayıklama moduna al
ve usb ile tele bağla
tabi driverlerin kurulu olması lazım

sonra bu ekteki zip içinden LG Root Script v1.2 klasörünü masaüstüne çıkart

ve LG Root Script.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır

Bitti

Denenmiştir ve bat dosyası tarafımdan türkçeye çevrilmiştir

İndirmek için tıkla
Kardeşim denedim DONE kısmı geldi x ile kapattım fakat LG ekran bir türlü açılmadı. AÇılış ekranında kalıp duruyor.acil bi yardım ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
cihazı kapat yeniden başlat cihazın lolipop mu

Phytion

Phytion

Üye
Evet lolipop ama sorunu çözdüm, yeni rom yükledim ama tavsiyem root denemesinler sistemi çökertebilir!! yazık içindeki tüm bilgilere..

WarLox

WarLox

Üye
ROOT-----
Bu süreç devam ederken telefonunuz bilgisayara bağlı durumda kalmalıdır
  1. Cihazınız için gerekli dosyalar. ---> -->
  2. İlk olarak lg g3 sürücülerini bilgisayarınıza kurunuz.
  3. Cihazın usb hata ayıklama modunu açın ve bilgisayara bağlayın(Gelişitirici Seçenekleri)
  4. Dp root programını yönetici olarak çalıştırın ve ROOT DEVİCE'ye tıklayın(Cihaz bir kaç defa yeniden başlayacaktır) telefon ekranından hata ayıklamaya onay verin()Gelen cmd ekranında uyarılara(CTRL+C ile başlayan bi uyarı gelen kadar )bir kaç defa enter onayı isteyecektir.CTRL+C ile başlayan uyarı geldiğinde adım-5;
  5. CTRL+C yapıp N yazıp enterlayın cihaz Rootlanmış olarak yeniden başlayacaktır.(Supersu yüklenmiş olacaktır)
  6. Cihaz açıldığında bilgisayardan ayırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: x_peker_x ve genco15
genco15

genco15

Üye
ROOT-----
Bu süreç devam ederken telefonunuz bilgisayara bağlı durumda kalmalıdır
  1. Cihazınız için gerekli dosyalar. ---> -->
  2. İlk olarak lg g3 sürücülerini bilgisayarınıza kurunuz.
  3. Cihazın usb hata ayıklama modunu açın ve bilgisayara bağlayın(Gelişitirici Seçenekleri)
  4. Dp root programını yönetici olarak çalıştırın ve ROOT DEVİCE'ye tıklayın(Cihaz bir kaç defa yeniden başlayacaktır) telefon ekranından hata ayıklamaya onay verin()Gelen cmd ekranında uyarılara(CTRL+C ile başlayan bi uyarı gelen kadar )bir kaç defa enter onayı isteyecektir.CTRL+C ile başlayan uyarı geldiğinde adım-5;
  5. CTRL+C yapıp N yazıp enterlayın cihaz Rootlanmış olarak yeniden başlayacaktır.(Supersu yüklenmiş olacaktır)
  6. Cihaz açıldığında bilgisayardan ayırabilirsiniz.
v20i updatesınden sonra olmuyor root tum yontemlerı programları denedım :D stock roma dondum en guncel surumu yukledım keske yuklemesydım :D

metallistm

Üye
Ben lolipop rootladim sorun olmadi. Lolipop desteklemeyen twrp yuklersen coker

Takipçi Satın Al

Üst Alt