Telefon Tavsiyesi Kapanabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Kapanabilir
Yurtdışından telefon getirtme imkanım oldu ve kısmet olursa yazacağım modellerden birisini getirteceğim.
Bana gelebilecek telefonlar şunlar:
galaxy S5, galaxy alpha, huawei p8 lite ve lg g3s

Bunların arasından S5'i gözüme kestirdim. Sizce herşey dahil 400€ değer mi? Ve rom root olayı falan nasıl? Android 5 güncellemesi sorunsuz çalışıyor mu?
Şu anki telefonum ativ S yani galaxy S3'ün Wp'li versiyonu.

Luck Star

Luck Star

Üye
400€ ya burada daha iyisini alırsın sakın alma.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
byAndroid

byAndroid

Üye
S5 yada alpha iyidir

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
Luck Star

Luck Star

Üye
+ Kayıt ücreti var bunu unutma :D 1400 lirayı geçiyor...

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
O 400€ herşey dahil. Hem tam 400'de değil yani bana gelişi 1.150₺ civarı.

Genel olarak cihaz nasıl kullanıcıları memnun mu? Ve Touchwiz yerine lg'nin veya htc'nin arayüzünü yükleme gibi imkanım var mı?

Bülent872

Bülent872

Üye
Xda forum dan bak değişik romlar vardır.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
O 400€ herşey dahil. Hem tam 400'de değil yani bana gelişi 1.150₺ civarı.

Genel olarak cihaz nasıl kullanıcıları memnun mu? Ve Touchwiz yerine lg'nin veya htc'nin arayüzünü yükleme gibi imkanım var mı?

O zaman işler değişir.
LG veya HTC arayüzü yüklenmez ancak çok çeşitli romlar var.Samsung'un stock romları performans açısından berbat. Sürekli kasıyor.
G4 ne kadar orada ? eğer sadece bunları getirtebiliyorsan kesinlikle S5 ama ...

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
O zaman işler değişir.
LG veya HTC arayüzü yüklenmez ancak çok çeşitli romlar var.Samsung'un stock romları performans açısından berbat. Sürekli kasıyor.
G4 ne kadar orada ? eğer sadece bunları getirtebiliyorsan kesinlikle S5 ama ...
G4 beni aşar.
S5 ama..... Devamı ney :)

0MG90

0MG90

Üye
Bence Samsung almayın

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Bence Samsung almayın
Bende Samsung hayranı değilim ama htc'ler elde çok büyük ve sony'leride ben pek beğenmiyorum.
Lg iyi ama g4 çok pahalı ve getirtebileceğim lg modeli g3s oda orta seviye cihaz.

S5 o kadar'da kötü cihaz değildir herhalde değil mi? Orta ve giriş seviyesi samsunglar bana uzak daha doğrusu herkese uzak olsun ama s5'de 2014'ün en iyi cihazlarından yani.

Bülent872

Bülent872

Üye
Bende Samsung hayranı değilim ama htc'ler elde çok büyük ve sony'leride ben pek beğenmiyorum.
Lg iyi ama g4 çok pahalı ve getirtebileceğim lg modeli g3s oda orta seviye cihaz.

S5 o kadar'da kötü cihaz değildir herhalde değil mi? Orta ve giriş seviyesi samsunglar bana uzak daha doğrusu herkese uzak olsun ama s5'de 2014'ün en iyi cihazlarından yani.

Bence S5 alınır kullandığım iyi ve nadir görülen Samsung telefonlarından ama Samsung kalitesizliğini yaşarsın LG ve Sony düşünderim.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye

Arka kapağı kalitesiz geldi bana. Birde çok fazla güncelleme alacağını sanmıyorum S serisi ne de olsa.
Yinede bunu getirtebiliyorsanız getirtin siz kullanacaksınız sonuçta.

• Beğen
avast

avast

Üye
Alpha note4 note3 bunlara bakabilirsin samsungda htc e8 m8 sony z2

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Arka kapağı kalitesiz geldi bana. Birde çok fazla güncelleme alacağını sanmıyorum S serisi ne de olsa.
Yinede bunu getirtebiliyorsanız getirtin siz kullanacaksınız sonuçta.
Almasa bile xda var sonuçta;)
Arka kapağını bende bir kendim incelemem gerekti resimlerde falan pek iyi gözükmüyordu ama ele aldım mı hiçte fena değil.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Alpha note4 note3 bunlara bakabilirsin samsungda htc e8 m8 sony z2
Yazdığım gibi sony ve htc pek istemiyorum. Alpha deseniz ekran çözünürlüğü ve bataryası beni pek tatmin edeceğini sanmıyorum. Note serisi maalesef çok aşırı büyük benim için. Yine de sağolun.

byAndroid

byAndroid

Üye
Aga al s5 i seni üzmez sarzi da iyi giden bir amiral

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Bilemedim valla şimdi. Çoğu kişi s5'i tavsiye etmiyor ve şu anki cihazım beni bir süre daha götürür.

S3'den S5'e geçmiş olan birisinden de tavsiye almak isterdim aslında.

Bülent872

Bülent872

Üye
Bilemedim valla şimdi. Çoğu kişi s5'i tavsiye etmiyor ve şu anki cihazım beni bir süre daha götürür.

S3'den S5'e geçmiş olan birisinden de tavsiye almak isterdim aslında.

s3 ve s5 arasında dağlar kadar fark var kardeşim 2sinide hergün kullanıyorum desem yeridir.

s5 i ele alınca gayet hoş duruyor su geçirmeme özelliğide var 2gb ram snapdragon800 4çekirdekli oyunlarda sıkıntı çıkarmaz 6güncellemesi alırmı orası ayrı bir konu dediğim gibi Samsungun nadir güzel telefonlarından.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt