Wp pek piyasası yok alacaksan 2.el al yarı fiyata. M8 al bence mümkünse.Aslında aklımda iphone var ama ona şu an param yetmiyor.
Ve yazdığım seçeneklerden ayrı zorlarsam m8, g3 veya 930 getirtebilirim.
Ama m8'in alt kısmı bana çok büyük geliyor yani o sanal tuşlar, htc logosu ve hoparlör beraber.
Lg G3'ü beğendim aslında ama QHd ekran yüzünden hala kasıyormuş ve kutudan çıkıp kasan bir telefona o kadar para vermem.
M8 mümkün evet. Aslında çok güzel telefon ve ayrıca kasmıyor. Tek beni sinir edebilecek yanı alt tarafındaki o kullanılmayan büyük alan o olmasa gözüm kapalı alırdım çünkü kamera hariç telefon on numara ve kamera benim için önemli değil.Wp pek piyasası yok alacaksan 2.el al yarı fiyata. M8 al bence mümkünse.
Boşluk dediğin yerde taş gibi hoparlör var dikkatini çekerim. M8 dururken s5 e para verme...
Bundan bahsediyorum bende htc yazısının olduğu yerde boşluk var sadece htc yazıyor bir espirisi yok.Hayır bildiğin boşluk m8 de öyle m9 da. Sanal tuş koymuş ekrana htc yazan yere koysaydı tuşları keşke m7 deki gibi daha hoş olurdu. Dediği gibi alt tarafta çok boşluk var
Tasarım aynı olduğu halde ben seviyorum htc tarzini. Bir de sanal tuşların htc kısmında olması daha da zorlaştırıyor yani m7 deki olay da pek iyi değil bence. Ama hoparlör bu eksikliği tamamlıyor bence, telefon masadayek bile sanki kulaklıktan ses gelir gibi hissettiriyorSatışların düşmüş olması belkide bu design anlayışındır. Haberiniz yoksa hatırlatalım M9 modeline tepkilerden sonra htc designerını işten çıkardı.

Dandroid?Forum yine kasıyor arkadaş bıktım 2 dk rahat giremiycez.. Ben yatıyorum iyi geceler. Mesajı atana kadar 10 kere baglanamadi hatası veriyor pff.