hic sorma ne olcak baska dusuncesi olan yok muBende oyun oynarken ki sıcaklık bu. Baya ısınmış.
S3 neocihaz marka model ?
Dostum yinede 50 dereceyi görmemen lazımdı bide nette geziyormuşsun.Garanti var en iyisi dediginiz gibi yapayım da ben baya araştırma yaptim her s3 neo ısınıyormus
Senin tel ne?Dostum yinede 50 dereceyi görmemen lazımdı bide nette geziyormuşsun.
Ben 30 dk oyun oynadım 39 derecede bu da normal bir derece. Senin 32 derecelerde gezmesi lazımdı.
Garantiye verin
S4 miniSenin tel ne?
Telefon modeli?Bilerek yorgan altında yok parlaklıkta GTA sa oynadım orası 75 dereceyi gördüm
Kılıfı çıkardım aniden düştü
Hakketten de s4 miniler isinmiyor yaS4 mini
Çift çekirdeğin avantajı [emoji41]Telefon modeli?
Hakketten de s4 miniler isinmiyor ya
Evet ısınmıyor. Aman aman bi ısınma görmedim işte en fazla 41 gördüm çok oyun oynadığımda oluyor o daTelefon modeli?
Hakketten de s4 miniler isinmiyor ya
Bend keşke s4 mini alsaydimEvet ısınmıyor. Aman aman bi ısınma görmedim işte en fazla 41 gördüm çok oyun oynadığımda oluyor o da
Biraz araştırıp alabilirdinizBend keşke s4 mini alsaydim
Bence o kadar takma kılıf kullan pek hissetmezsin yada işlemci hızını düşür hem pilden tasarruf hemde ısınmaya çözümBend keşke s4 mini alsaydim
Ya islemci hizini dusurmek icin root gerekiyor ayrica kılıf daha da isitiyor teli kılıftan bile hissediyorum şu an.Bence o kadar takma kılıf kullan pek hissetmezsin yada işlemci hızını düşür hem pilden tasarruf hemde ısınmaya çözüm
Ben slikon kılıf kullanıyorum şeffaf olmayanındanYa islemci hizini dusurmek icin root gerekiyor ayrica kılıf daha da isitiyor teli kılıftan bile hissediyorum şu an.