muhammettvurucu
Üye
Ya benimki de ayni ama bunda bile hissediliyorBen slikon kılıf kullanıyorum şeffaf olmayanından
Neredeyse hissettirmiyor
Ya benimki de ayni ama bunda bile hissediliyorBen slikon kılıf kullanıyorum şeffaf olmayanından
Neredeyse hissettirmiyor
Yok varda ben korkuyorum garanti falan varyaS3 neo ya root rom yoktu hala öyle mi
Benim ilk androıd telefonum bu.Yok varda ben korkuyorum garanti falan varya
Benim Samsung cihazım tel im olacak ben ROM yüklemicem o zaman i phone al mesela yaniYok varda ben korkuyorum garanti falan varya
Ya s3 miniye cok uğraştım sonra da töbe dedimBenim Samsung cihazım tel im olacak ben ROM yüklemicem o zaman i phone al mesela yani

S3 mini le ugrasilmaz da s3 olsa zevk verirdiYa s3 miniye cok uğraştım sonra da töbe dedim![]()
Sucuklu yumurta yapaydın ya ısı boşa gitmeyeydiCihazdaki ısınma refleksleri tamamen rom la alakalı, OnePlus ile 87 93 seviyelerini gördüm lollipop 5.1.1 ve miui 5.15.20 sürümlerde
Şuan 4.4.4 stock rom kullanıyorum iki gün sarj gidiyor ve okadar oynayıp takılmama ragmen ısınmıyor. yani boşyere servise göndermeyin yapacakları en iyi sonuc rom atmak olur

g2Telefon modeli?
Hakketten de s4 miniler isinmiyor ya
Yansaydı keşkeSucuklu yumurta yapaydın ya ısı boşa gitmeyeydi![]()

Emin misin?Hic birsey olmaz lG g2 ile g3 ile70 leri gordum
Bence romdan öte kernel farkli rom olsa dahi kernel ayniysa gene isinir cihazCihazdaki ısınma refleksleri tamamen rom la alakalı, OnePlus ile 87 93 seviyelerini gördüm lollipop 5.1.1 ve miui 5.15.20 sürümlerde
Şuan 4.4.4 stock rom kullanıyorum iki gün sarj gidiyor ve okadar oynayıp takılmama ragmen ısınmıyor. yani boşyere servise göndermeyin yapacakları en iyi sonuc rom atmak olur
gibi şuanlık bi sorun vs yaratmadı evet fazla ısınıyor fakat çabuk da soğuyorEmin misin?
Senin cihaz mi?
Benim ki de öyle ama işte bi sorun bybugibi şuanlık bi sorun vs yaratmadı evet fazla ısınıyor fakat çabuk da soğuyor