Öneri Sizce bu sıcaklık nasil?

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
S3 neo ya root rom yoktu hala öyle mi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
42-44 e kadar normal 46 da kork sonrası için sakın kullanma derim :D :D bi taraflarını kaybetme dikkat et

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye

Clans of clbs dan demin çıktım ama arada bir 10 dakka da gir çık yapıyorum telefonu bırakıp uygulamaları kapatıp tekrar bakiyom tapatalka giriyom yuksek buda

byAndroid

byAndroid

Üye
Ahahshshs ulan şu cpu z yi ben yükleyim dedim bende ısıyı göstermiyor :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
byAndroid

byAndroid

Üye
S3 miniden sevgilerle cihaz gram ısınmıyor :D program hata verdi kjgfssfhjnbss

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler antepteki servisin numarasini aldim yarin aricam sorunu anlatacagim sifirlama yapacaklarsa gondermemin mantığı yok falan dicem

avast

avast

Üye
Hic birsey olmaz lG g2 ile g3 ile70 leri gordum

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Cihazdaki ısınma refleksleri tamamen rom la alakalı, OnePlus ile 87 93 seviyelerini gördüm lollipop 5.1.1 ve miui 5.15.20 sürümlerde
Şuan 4.4.4 stock rom kullanıyorum iki gün sarj gidiyor ve okadar oynayıp takılmama ragmen ısınmıyor. yani boşyere servise göndermeyin yapacakları en iyi sonuc rom atmak olur

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Cihazdaki ısınma refleksleri tamamen rom la alakalı, OnePlus ile 87 93 seviyelerini gördüm lollipop 5.1.1 ve miui 5.15.20 sürümlerde
Şuan 4.4.4 stock rom kullanıyorum iki gün sarj gidiyor ve okadar oynayıp takılmama ragmen ısınmıyor. yani boşyere servise göndermeyin yapacakları en iyi sonuc rom atmak olur
Sucuklu yumurta yapaydın ya ısı boşa gitmeyeydi :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Hic birsey olmaz lG g2 ile g3 ile70 leri gordum
Emin misin?
Bence romdan öte kernel farkli rom olsa dahi kernel ayniysa gene isinir cihaz

Üst Alt