Yardım S4 I9500 Lollipop

Sponsorlu Bağlantılar

kaduri899

Üye
    Konu Sahibi
S4 I9500 Lollipop
Arkadaşım 6 ay önce şok marketten s4 aldı.2 gün önce lollipop güncellemesi geldi ona.ben 2 sene önce teknosadan almıştım bana henüz gelmedi.Neden böyle bi durum oldu

thecentilmen

thecentilmen

Üye
telefonuna root ya da rom yükledin mi ?? eğer yüklemediysen şunu bi denermisin ayarlar kısmına girip cihaz hakkında bölümünde durum diye yer var buraya giriş yapıp en altta cihaz durumu olarak ne görünüyor: özel mi ? resmi mi ?
gidişat yönü tekrarlıyorum: ayarlar<daha fazla<durum<cihaz durumu
ekran resmi:

Eğer cihaz durumun resmi değilse ondan güncelleme gelmez

kaduri899

Üye
    Konu Sahibi
cihaz durumu resmi yazıyor.rus romu yükleyip geri 4.4.2'ye çevirdim ondan olabilir mi.Ama bi arkadaşım benden önce mediamarktan almıştı onada gelmedi.onda rom falan yok telf geldiği gibi

thecentilmen

thecentilmen

Üye
muhtemelen yüklediğin romdan kaynaklanıyordur. Lolipopa geçmeni önermem artısından çok eksiği var hatalar var daha....

ANIL

ANIL

Admin
Güncelleme henüz Türkiye için yayınlanmadı. Arkadaşının aldığı S4 güncelleme verilmiş bir ülke koduna sahip olduğu için güncelleme aldı.

kaduri899

Üye
    Konu Sahibi
zaten rus romunu kurdum memnun kalmadım şarj olsun ram durumu olsun.geri 4.4.2.'ye döndüm.belki düzeltirler umuduyla bekliyorum ama zor görünüyor düzeltmeleri

tetrapetrol

Üye
4.4.2 nasıl döndün bende imei hatası verdi geri lolipop yükledim

tetrapetrol

Üye
sammobilden indirdiğim yazılım içinden abuksubuk uygulamlar var odinle yükleyin ce ben fail pass hatası alıyorum pit le alaksı var deiler cihaz garantili rootlayıp knox sayacını da arttırmak istemiyorum linki varsa bana atabilirmisin

kaduri899

Üye
    Konu Sahibi
sammobilden indirdiğim yazılım içinden abuksubuk uygulamlar var odinle yükleyin ce ben fail pass hatası alıyorum pit le alaksı var deiler cihaz garantili rootlayıp knox sayacını da arttırmak istemiyorum linki varsa bana atabilirmisin
özele bakarmısın.bide s4 için güzel romlar var bu sitede onları denemeni öneririm

tetrapetrol

Üye
çok teşekkür ederim telefon garantili olunca rom yükleme ye korkuyorum tüm denemeleri yadigar s3 var onda yapıyorum ilgin ve alakan için teşekkür ederim

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar telefonum rootluydu ileriki zamanlarda sürekli kapanıp açılıyordu hatta samsung için yazısı göründükten sontÄ kapanıyor root kaldırdım supersu dan bu sefer ses gelmiyor arama yapınca bana bir yol gösterir misiniz

thecentilmen

thecentilmen

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar telefonum rootluydu ileriki zamanlarda sürekli kapanıp açılıyordu hatta samsung için yazısı göründükten sontÄ kapanıyor root kaldırdım supersu dan bu sefer ses gelmiyor arama yapınca bana bir yol gösterir misiniz
muhtemelen telefonuna uygun root olmadığından yada bir yerlerde eksik bişeyler olduğundan böyle bir hata vermiştir. Bence başka bir rom bulup telefonuna yükle... mesela sammobile.com sitesinde uygun rom bulabilirsin. Ardından bu şekilde root işlemini gerçekleştir

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
muhtemelen telefonuna uygun root olmadığından yada bir yerlerde eksik bişeyler olduğundan böyle bir hata vermiştir. Bence başka bir rom bulup telefonuna yükle... mesela sammobile.com sitesinde uygun rom bulabilirsin. Ardından bu şekilde root işlemini gerçekleştir

hocam detaylı kurulum için maxicep de varmıdır ?
Başka sitelere güvenemiyom

thecentilmen

thecentilmen

Üye
hocam detaylı kurulum için maxicep de varmıdır ?
Başka sitelere güvenemiyom
Söylediğim sitede sadece orjinal rom bulunuyor.. Ben yükledim bir sıkıntı yok tabii işlemi eksiksiz yaparsan... forumda bu konuda bilgi var... İyice öğrendikten sonra işlemi gerçekleştir........ işlem birtince muhakkak root işlemi için telefonuna uygun dosyalar kullan uygun olmayan dosyalar kullanırsan sıkıntı çıkar

• Beğen
Tepkiler: LoOoPuSs
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende Beklemedeyim Malesef Lolipop'u

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
Söylediğim sitede sadece orjinal rom bulunuyor.. Ben yükledim bir sıkıntı yok tabii işlemi eksiksiz yaparsan... forumda bu konuda bilgi var... İyice öğrendikten sonra işlemi gerçekleştir........ işlem birtince muhakkak root işlemi için telefonuna uygun dosyalar kullan uygun olmayan dosyalar kullanırsan sıkıntı çıkar

Hallettim hocam bi sıkıntıyla karşılaşmadım ilk önce 4.4.2 orjinal versiyonu yükledim rootu kaldırarak sonra odin den lollipop güncellemesini yükledim yalnız burada paylaşılan link 404 eror veriyor ben başka yerden buldum konu sahibi ilgilenirse çok daha güzel olur teşekkür ederim =) ayrıca telefondan ekran resmi yükleyemiyorım :(
Bende Beklemedeyim Malesef Lolipop'u

Bekleme yapma elini çabuk tut derim çok güzel birşey bu =)

Takipçi Satın Al

Üst Alt