netten geri dönüş dosyası var odinle yükledm tekrar4.4.2 nasıl döndün bende imei hatası verdi geri lolipop yükledim
özele bakarmısın.bide s4 için güzel romlar var bu sitede onları denemeni öneririmsammobilden indirdiğim yazılım içinden abuksubuk uygulamlar var odinle yükleyin ce ben fail pass hatası alıyorum pit le alaksı var deiler cihaz garantili rootlayıp knox sayacını da arttırmak istemiyorum linki varsa bana atabilirmisin
rica ederimçok teşekkür ederim telefon garantili olunca rom yükleme ye korkuyorum tüm denemeleri yadigar s3 var onda yapıyorum ilgin ve alakan için teşekkür ederim
muhtemelen telefonuna uygun root olmadığından yada bir yerlerde eksik bişeyler olduğundan böyle bir hata vermiştir. Bence başka bir rom bulup telefonuna yükle... mesela sammobile.com sitesinde uygun rom bulabilirsin. Ardından bu şekilde root işlemini gerçekleştirSelamın aleyküm arkadaşlar telefonum rootluydu ileriki zamanlarda sürekli kapanıp açılıyordu hatta samsung için yazısı göründükten sontÄ kapanıyor root kaldırdım supersu dan bu sefer ses gelmiyor arama yapınca bana bir yol gösterir misiniz
muhtemelen telefonuna uygun root olmadığından yada bir yerlerde eksik bişeyler olduğundan böyle bir hata vermiştir. Bence başka bir rom bulup telefonuna yükle... mesela sammobile.com sitesinde uygun rom bulabilirsin. Ardından bu şekilde root işlemini gerçekleştir
Söylediğim sitede sadece orjinal rom bulunuyor.. Ben yükledim bir sıkıntı yok tabii işlemi eksiksiz yaparsan... forumda bu konuda bilgi var... İyice öğrendikten sonra işlemi gerçekleştir........ işlem birtince muhakkak root işlemi için telefonuna uygun dosyalar kullan uygun olmayan dosyalar kullanırsan sıkıntı çıkarhocam detaylı kurulum için maxicep de varmıdır ?
Başka sitelere güvenemiyom
Söylediğim sitede sadece orjinal rom bulunuyor.. Ben yükledim bir sıkıntı yok tabii işlemi eksiksiz yaparsan... forumda bu konuda bilgi var... İyice öğrendikten sonra işlemi gerçekleştir........ işlem birtince muhakkak root işlemi için telefonuna uygun dosyalar kullan uygun olmayan dosyalar kullanırsan sıkıntı çıkar

Bende Beklemedeyim Malesef Lolipop'u