reklam virüsü yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
reklam virüsü yardım
iyi günler telefonum s3 mini hafıza kartı içinde yok telefona defalarca file factory ( hard format) yaptım ama düzelmedi. bekleme modunda olsun basit bir uygulama yani mp3 çaları açayım hemen bu reklamlar geliyor. yok kedicikler çıldırmış yok dünyanın en güzel dans eden kadını yok banka reklamı. hepsi google reklamlar adı altında geliyor. kurtulamıyorum lütfen yardım edin.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Format attiysan kullandığın bir uygulamaya bağlı olarak reklam çıkıyor olabilir.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
kullandığım bir uygulama yada oyun yok. formattan sonra birşey yüklemesemde geliyor reklamlar.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Format işlemini recovery menüden yapın İki tane Wipe seçeneği var ikisinide uygula işe yaramıyor diyorsan üzerine Stock romunu at.

Birde Dr.web ile taratabilirsin cihazdaki reklam yazılımlarını bulabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ahmetrencber
ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım söylediğin format olayını açıklarmısın anlayamadım. reset factory menüsündemi söylediğin iki yöntem
telefonum rootlu değil bunuda belirteyim arkadaşlar.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
teşekkür ederim arkadaşım söylediğin format olayını açıklarmısın anlayamadım. reset factory menüsündemi söylediğin iki yöntem
telefonum rootlu değil bunuda belirteyim arkadaşlar.

Factory menudeki

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
dr. sorun bulamadı. birde söylediğin formata bakayım cevap yazarım Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
NextWorld

NextWorld

Üye
Muhakkak kurulan yazılım vardır.(Değişik bir adı olabilir sistem uygulaması gibi gözükmesi için)

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
Telefon formattan sonra ben birsey yüklemeden kendini guncelliyor playstore eski surum gözüküyor ama kendiliginden yaptığı güncelleme ile play store duzeliyor. Herhangi bir program oyun indirmesemde telefonun kendi programlarina girip çıkarken google Reklamları adi altinda bunlar çıkıyor. Bütün virus prolarini denedim sonuc olumsuz. Yardımcı olabilecek yokmu Allah rızası için.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
proyu yükledim reklam çıkarsa bilgi veririm. tek çare garantiye gönderip yazılım attırmak ne varsa silmek zorunda kaldom telefondan arkadaşlar

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Yazılımı sende atabilirsin :)

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
nasıl atarımki evde bilgisayar yok programda işe yaramadı malesef :( opera miniden faceye girmek için da mail adresini yazarken geldi ekrana reklam. nasıl bi virüsdür anlamadım kafayı yicem.

SHS

SHS

Üye
Ayarlar -> Uygulamalar içinde farklı birşey var mı?

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
formattan sonra yüklenen herhangi bir uygulama oyun yok. telefonun kendi internetini kullanıyorum. normal bi faceye girerken ekranı kaplayan reklam çıkıyor.
ayarlar uygulamalar tümünü srçtiğimde telefonun kendi proları çıkıyor. tek ihtimal bunlardan biri yapıyor. sizce hangisini devre dışı yapsam düzelir. nerden çıktı bu derseniz reklam ekranda iken menü tuşuna basılı tuttum açık uygulama birtek sync diye birşey çıktı. acaba onu devre dışı yapsam düzelirmi.
arkadaşlar düzeldi. ayarlar programlar tümünü açtım. orada telefonun kendi program dosyaları felan var orda sync dosyasını durmaya zorlayıp devre dışı bıraktım üç saattir reklam gelmiyor ekrana :)

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
Cihazin daha once rootlumuydu?

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
yok hiç root yapmadım. çok istiyorum root yapmayı ama pc yok evde cafedede uğraşmak istemiyorum.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ikiyüze yakın kişi konuya bakmış. başarılı olanlar yorum yapsınki diğer arkadaşlarda bilgilensin :)

ozkan1987

Üye
arkadaşlar ikiyüze yakın kişi konuya bakmış. başarılı olanlar yorum yapsınki diğer arkadaşlarda bilgilensin :)
Bence root atma o dediğin proğramı araştır root atacaksan eğer sağlam bir yedek alda at :)

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
Bence root atma o dediğin proğramı araştır root atacaksan eğer sağlam bir yedek alda at :)

hangi dediğim programı anlamadım arkadaşım :) syncden bahsediyorsan telefonun kendi uygulaması ne işe yaradığını bilmiyorum ama devre dışı bırakınca düzeldi reklam gelmiyor artık.

Takipçi Satın Al

Üst Alt