Telefon Tavsiyesi 1500 e telefon

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Kötülemek için demiyorum yanlış anlama z2 şuan belkide alınabilecek en iyi cihaz ancak sağlam değil. Yere düştüğünde ön arka cam kırılma olayı var ayrıca garantiye tamir ettirseniz bile şu geçirmez özelliği gidiyor... Yani sağlam demek zor, sağlam cihaz yok piyasada...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish ve Luck Star

djhiguramos

djhiguramos

Üye
lumia 525 + güçlü android tablet

Luck Star

Luck Star

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başarılı :) ben yorumu internette gördüğüm konulara göre yaptım zaten kırılabilir dedim ama baya sağlammış gerçekten. Gerçi biz dusursek öyle düz zemine düşmez gider yerdeki tek taşı bulur onun üzerine düşer :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Başarılı :) ben yorumu internette gördüğüm konulara göre yaptım zaten kırılabilir dedim ama baya sağlammış gerçekten. Gerçi biz dusursek öyle düz zemine düşmez gider yerdeki tek taşı bulur onun üzerine düşer :D
Aynen :D

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
ne zaman almayı planlıyorsun
Bu sene sonuna almayı düşünüyorum fiyatı çok düşerse z3 bile olabilir bana kalsa şimdi alırdım ama beklemek zorundayım.
Arkadaşım da g3 var evet güzel telefon ama o kadar para verdikten sonra menüde kaşan bir telefon bilmiyorum ya :)

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
Bu sene sonuna almayı düşünüyorum fiyatı çok düşerse z3 bile olabilir bana kalsa şimdi alırdım ama beklemek zorundayım.
Arkadaşım da g3 var evet güzel telefon ama o kadar para verdikten sonra menüde kaşan bir telefon bilmiyorum ya :)
ben hazıranda almayı planlıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt