Telefon Tavsiyesi 1500 e telefon

Sponsorlu Bağlantılar

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
lg g3 dusunydum ama videolarda aşırı ısıma sorunu olduğunu belitiyolar suan note3 gibi ama note4 çıktı.

karansa

karansa

Üye
Herhalde en saçma öneri bu olsa. Bir yerde snapdragon 800 sen diyorsun snapdragon 401 veya 400 artık hangisi ise.

Sağlamlık açısından ve hız açısından kullanılabilir en iyi telefonlardan... Fiyat sınırı da koymuş arkadaş. Fikirlere müdahale etme...

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
Sağlamlık açısından ve hız açısından kullanılabilir en iyi telefonlardan... Fiyat sınırı da koymuş arkadaş. Fikirlere müdahale etme...
ben1500 oyun ve arda fotograf cekerim dedi salamlık falan demedim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
karansa

karansa

Üye
tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
Bende sadece sağlamlık demedim bak orada hız diyorum. Allah beyin vermiş. Anlaman için herhangi bir engel yok.
ben oyun oynmak için alıcam dedim Allah beyin vermiş az kullan 1. sayfa git oku. Suan yazdıgım butun telefonlar da kasma yapmıyor.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
z2 al

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
t60 da süpermiş haberi gördümde yazılım destegi iyi deil ondada

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sana göre A5 G2'den iyi o zaman Snapdragon 800'lü cihaz ne zamandan beri Snapdragon 400'den iyi oluyor. Fikir müdahale ettiğim yok, mantık çerçevesinde her yorum forum kurallarına girer muhalefet olsun diye likelaman birşey katmaz ;)

• Beğen
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Xperia Z2 Almanı tavsiye ederim , hem dualshock'ta bağlanabiliyor , playstation'ın kumandasıyla telefonda oyun oynarsın ;)

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
0MG90

0MG90

Üye
Sony alırsan güncelleme sıkıntın olmaz onu söyleyeyim. G3-M8-E8 gibi telefonlarda gayet iyi. Android istemiyorsan Lumia'larda seni pişman etmez.

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
Sony alırsan güncelleme sıkıntın olmaz onu söyleyeyim. G3-M8-E8 gibi telefonlarda gayet iyi. Android istemiyorsan Lumia'larda seni pişman etmez.
sende z2 warmıs memnun musn oynlarda kasma war mı

0MG90

0MG90

Üye
sende z2 warmıs memnun musn oynlarda kasma war mı
Yağ gibi akıyor eğer fazla oynarsan ısı hissedersin tabi bu her telefonda olan bir şey. Benim sorunum yok telefonda. 64gb hafıza kartı aldım 1500 hatta onu geçmiştir bir sürü şarkı resim attım bana mısın demiyor. Öneririm yani.

• Beğen
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
kumanda alıp uzaktanda oynayabilirsin bölelikle ısındığını hissetmezsin veya soğuk bi zemine koy , kumandayls oyunlarını oyna

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Ekran yansıtabilir veya MHL-HDMI kablo ile bağlayabilir televizyona

• Beğen