Aslında her cihazın arayüzünü ellemicekler , yani cihaz iki arayüz lü olacak ,Örneğin; touchwiz ve normal android olarak. İstediğin zaman değiştirebilen veya sadece format atınca bölelikle hızıda etkilemez , güncelleme sorunu ortadan kaldırılabilir . normal android hemen güncellencek . touchwiz se ne zaman gelecekse![]()
Onlarda ayarlanabilse , güzel olur. Ama böle birşeyin olacağını sanmıyorumO iş öyle olmuyor. Aynı formda çalışan framework ve driverlar gerekli.

Lucky star kardesim general mobile discovery 1 haric diger general mobile telefonlari bence gayet saglam cok kullanici taniyorum gmd 1 de saglam ama cok kullanici taniyorum adam yumrukla mortol combat modern combat oynuyo discovery de eline s4 gectigi zamanda adam bozulacak diye cok hassas kullaniyor o kadar elite kullanici tanidim var adamlar yere dusuruyo telefonda kasada sadece iz olusuyor ekrani catlayip anakarti patlamiyor saglam bence general mobilenin tek sorunu yazilim di sadece onuda android ome kapsaminda insallah telefon cikarmaya devam dpederse piyasyi sallar bence
Bu forumda shidt deletede chip forumda konu actim telefon alacagim sira millet lg g2 al dedi lg g2 mi dedim elitemi dedim millet g2 yi ove ove okuz etti aldim bin pisman oldum sebeke cekmiyor dogru durust sesim karsiya boguk kesik gidiyo ses kaytederken kesik kesik kaytediyo gece kamera bulanik dona dona cekiyo telefon asiri isiniyor isinmaya bagli eranin parlakligi kisiliyo acilmiyor isindikca ekranda sari leke olusuyo 30 40 cmden yere dussun bi yeri kesin catliyo cok pisman oldum sattim elite 16 gb aldim bunda donanimsal sorun yok ufacik fakat yazilimsal sorunlar var oda launcer cokmesi guncellemelrrin gec gelmesi bu durumda elite cop kotu cin telefon lg g2 muhendislik harikasi oldu telefonlardada insanlar gibi ne kadar kotuluk yaparsqn bi insana o kadar iyi ne kadar iyilik yaparsan o kadar kotusun
1metreden düşerse kırılır ama her telefon kırılır zaten o kadar mesefaden düşerse. İlk çıktığı zaman aldım ben 2 yıl olacak halen ne sararma ne de konuşma sesi problemim oldu. Ayrıca garantisi de çok iyi , rom atarken ekranı yaktım stock rom atıp gittim değişim yapıldı ücretsiz. Gm ise en ufak bir sorunda kullanıcı hatası diyor bunları da bilmek lazım. Telefon işi şans işi başına ne gelir bilemezsin 2000 lira verip Note4 alırsın kasa açık çıkar ee ne yapıcan 
Bişey yazmak istedim yorumları okuduktan sonra anneme aldık ilk çıktığında Haziran 17 de çıktı telefon bizde Temmuz da aldık. 2 sene oluyor ne garanti yüzü gördü ne usb bozuldu sapasağlam. Birde yengem aldı bizden baya sonra onun usb bozuldu. Birazda şans işi yada kullanmaya bağlı
Kardesim tamam ben sansisizim yalan soyluyorum tamam googleye lg g2 sorun yaz hep donanimsal sorunlar cikiyo ve millet nceleri kitkat gelsin lolipop gelsin duzelecek dediler duzelttik dedi lg fakat gene sorunlar devam ediyor ve daha fazla olmaya farkli sorunlar cikmaya baslamis bi lg g2 sorun yazin googleye forumlari gezin bide elite sorun yazin gezin elitede launcer cokmesi wifi baglanmama sorunlari var yzilimsal onlar cozukuyor modem ayarlarindan yapinca fakat lg deki sorunlar donanimsal adam 2 kere guncelleme getirdi fakat cozulmedi sahibinden.coma yaz lg g2 diye 1200 tane lgg2 var 600 u rahat ya sararma var ya catlak var yada lg yazilari silinmis dusmus bi sekilde

Konu biraz dağıldı bu cihazdan konuşmuyoruz zaten. Marka, garanti vs.Bu telefonu gionee uretmiyor
GM ve google ortak tasarım yapmış foxconn fAbrikasinda üretim yapılıyor