Kardesim soyle birsey var mtk islemcili cihazlar kolay kolay isinmazlar ama snapgradon islemcili cihazlar isinirlar lg snapgradon islemci kullaniyor gmd mtk islemci kullaaniyor aradaki fark bunexus grubu gözüküyor kastıgını kanıtlayan videoya erişilemiyor diyo lg devam övmeye devam nexusa yönlendir milleti kuran çarpsın 2 3 kere nexus 4 aldım sattım kullandım acaba cihazlarda bi sorun varmı diye hepsimi ısınır arkadaş jellye çevirdim ısınıyor lolipop da kitkatta ısınıyor kafayı yiyecektim onu satıp lg g2 aldım oda ısınıyor du stajcı arkadaşa lg fazladan para veriyo galiba
Luck Star tamam kardeşim sen haklısın ben haksızım yazdıklarım hep yalan yanlış araştıran bilen bana hak verir tartışmaya girmek istemiyordur tamam sen haklısın sana lg telefonlarnla ve staj yaptıgın lg ofisinle mutluluklar dilerim hakkını helal et özür diliyorum 600 700 tl lik telefonlar için kalbini kırmak istemiyorum dahada yazmayacam hakkını helal et kırıldıysan özür diliyorum bidahada tecrübeli kişilerin yorum attıgı sayfalara konulara yorum atacam çünkü cahillerle sidik yarışına girilmiyo laf anlatacam diye kafan ..... neyse fazla uzattım
okuma yazma demissinde allah rızası için nexus 4 5 serisi cihaz gruplarında gm 4g nin ne işi var
Çin malı firma üretmesin de ne olursa alacağım bak çıksın yeterki Çin olmasınYeni Nexus'u LG ve Huawei üretmemeli. Google eski günlerdeki gibi htc ile devam etmeli.

Kimsenin yalan söylediği yok. Lg g2 bende kullandim. Sana göre yalan söylüyorlar okadar. Insanlari kiskirtiriyorun. Tahrik ediyorsun.Benim forumda yaptığım tüm yorumları okusan bu şekilde konuşamazsın sayın Huawei fancigim...
Çocuğun konuşması baştan aşağı yalan forum ortamında yanlış bilgi verilmektense her zaman yanlışı duzeltecegimden emin olabilirsin. Aynı senin yorumlarında olduğu gibi. Bana asalayici yorum yazıyor diyip çocuğun ettiği küfürleri bile göremiyorsun gerçi, sana da laf söylememe gerek yok bi admin görür illaki...
Fp gm cihazı mi? Güldürme beni teknik servis berbat, sürekli usb portu bozulan bir cihaz ayrıca güncelleme de gelmiyor ben bu telefona neden para veriyim şimdi? Sen attığım videoları izledin mi ki bana gelip onyargili diyorsun. Dokunmatik hassasiyeti berbat her tıklamayı görmüyor ayrıca kasma da yapıyor. İstediğim markayı kullanırım fanligi da yaparım bu sizi ilgilendirmez. Ben yeri gelince lg g2 yere düştüğü an kırılır veya hoparlörü berbat akşam çekiminde kamera kasıyor diyorum ancak siz kendinizi aşmış yalan söylemeye başlamışsınız. Lg nin teknik servisi karşılıklı olarak yüz yüze teknisyen ile sorun çözülüyor, çocuk gelmiş 15 günde servisten çıktı cihaz diyor sen buna inanır mısın? Başıma gelmeyen olaylara ne yorum yaparım ne de kendimden emin konuşurum. Sizin gözünüz fazla boyanmış gerçekleri göremiyorsunuz.Öncelikle htc üretmesin fiyat en az 2500 olur. Lg yada huawei daha mantıklı. Diğer arkadaş Çin onyargini atmalısın. Beğenmediğin cihazlar meizu mesela Foxconn da birleştiriliyor yani apple fabrikası. Xiaomi desen dünyada ilk üçte. Hayır yani neden cekemiyorsan adamları. Senin yorumlarında bir lg fani olduğun çıkıyor ortalığa. Var ya yoksa lg. Ne bir cin telefonu ne bir f/p olan Gm cihazları
600 liralık cihaza kitkat geldi zaten güncelleme süresini doldurdu sen ne güncellemesi bekliyorsun. İlk çıktığında piyasada rakibi yoktu sen şuanki haliyle karsilastiriyorsun. Hangi 600 liralık cihaza kitkat geldi örnek ver. Teknik servise konusuna girmeyeceğim. İthalat Lg leride biliyoruz. Elite ilk çıktığında var mıydı fiyat rakibi yoktu. Anca ithalat lg g2 ler olur. Sararma çıktığında onlar da çöp ithalat garantilere senin dediğin olay olmuyor Türkiye garantililer eyvallah ama onlarda pahalı zatenFp gm cihazı mi? Güldürme beni teknik servis berbat, sürekli usb portu bozulan bir cihaz ayrıca güncelleme de gelmiyor ben bu telefona neden para veriyim şimdi? Sen attığım videoları izledin mi ki bana gelip onyargili diyorsun. Dokunmatik hassasiyeti berbat her tıklamayı görmüyor ayrıca kasma da yapıyor. İstediğim markayı kullanırım fanligi da yaparım bu sizi ilgilendirmez. Ben yeri gelince lg g2 yere düştüğü an kırılır veya hoparlörü berbat akşam çekiminde kamera kasıyor diyorum ancak siz kendinizi aşmış yalan söylemeye başlamışsınız. Lg nin teknik servisi karşılıklı olarak yüz yüze teknisyen ile sorun çözülüyor, çocuk gelmiş 15 günde servisten çıktı cihaz diyor sen buna inanır mısın? Başıma gelmeyen olaylara ne yorum yaparım ne de kendimden emin konuşurum. Sizin gözünüz fazla boyanmış gerçekleri göremiyorsunuz.
ya 50liralik usb portunu değişmeyen, kullanıcı hatasıdır diyen telpa bunu yapar mı? Ayrıca arkadaşım telpa da staj yapıyor ben de lg de yapıyorum bilgim olmasa yorum yapmayacağım ama sizi bilgilendirmek istediğimden bu konu bukadar uzadı.Gm rekabet istese kendi cihazını üretirdi. Yillardir piyasada var halen çindeki üretilmiş hazır cihazı alıp marka basıyor. Hadi onu yaptın bari güncelleme ver veya garanti bakımından güvencesi olsun değil mi?GM rekabet istiyorsa güncelleme vermek zorunda zaten. Kitkatı da 1 yılda anca verdiler bunuda göz önüne alın.
HTC, LG de rom seçeneği var ayrıca.
2 Sene Güncelleme Felan Alıcak Ucuz Felan Maddi Durumu İyi Olmayanlar İçin Gayet İdeal Bi Telefon BenceTahmini 1-1.5 Saatte %100 (Tam Şarj) olur gibime geliyor. Ancak kesinlikle donanımın hakkını vermiyor benzer donanıma sahip Samsung Galaxy A5 ve Nexus 4 çok daha iyi performans ve kaliteye sahip. Tabi onların fiyatı pahalı ancak sırf ucuz diye almak ne kadar doğru size kalmış.

2 Sene Güncelleme Felan Alıcak Ucuz Felan Maddi Durumu İyi Olmayanlar İçin Gayet İdeal Bi Telefon Bence![]()
Ozaman Bu Da ÇöpBen de kardeşime alacaktım sırf güncelleme için. Sistemindeki yazılım androidin en saf halidir. Bu yazılımın benzeri Cyanogenmod 12.1 diyebiliriz. Bu yazılım ile s3 bile kasma yapmazken bu cihaz yapıyor. Ayrıca ekran dokunmatiği gerçekten iyi değil. Telefon kasar başka rom atarsın düzelir çoğu markada böyledir ancak bu cihazda daha iyi rom olması imkansız o yüzden ben tavsiye etmiyorum.
Gelicek Cihazlara Bakıcaz Artık 
Ozaman Bu Da ÇöpGelicek Cihazlara Bakıcaz Artık
![]()

Kardesim soyle birsey var mtk islemcili cihazlar kolay kolay isinmazlar ama snapgradon islemcili cihazlar isinirlar lg snapgradon islemci kullaniyor gmd mtk islemci kullaaniyor aradaki fark bu
kardeşim general mobile discovery 2 + 2 de mtk kullanılıyor aşırı ısınma var deniliyor onlardada ben general mobile elite vs lg g2 kıyasladım adam bana general mobile nin discovery 1 deki aldıgı ön yargılı çamur at izi kalsındaki şikayetlerini attı