Tavsiye LG G3 Alacağım Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Alacağım Ama...
Arkadaşlar lg g3 almayı düşünüyorum ama şu 503 ve 504 serilerinde çatlama sorunu var mı bilen duyan falan bi de çatlama olayı herkeste mi var

askımm

Üye
serilerini bilmem ama bne 1 ay kullandım satdım :) bi sorun yok tu

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
vegatablo

vegatablo

Üye
Çatlama beyazla altında oluyor ben titanium 503 kullanıyorum hiç bir sorun yok

vegatablo

vegatablo

Üye
Peki telefon ısınıyor mu yani ben biraz oyuncuyum da
Oyuncuysan değişir işler ama sarj olarak yoksa ısınması normal seviyede asıl ısınmazsa düzenli çalışmadığı görülür gayet alınabilir bir cihaz

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
Oyuncuysan değişir işler ama sarj olarak yoksa ısınması normal seviyede asıl ısınmazsa düzenli çalışmadığı görülür gayet alınabilir bir cihaz
Ya pil ömrünü bilerek almayı düşünüyorum bu aralar bep soccer stars oynuyorum ağır oyun annemin e7 sinde oynadım sonradan soğudum belki bi rr3 kurarım parlaklık da %20-30 civarı

vegatablo

vegatablo

Üye
Mesela ben parlaklığı %30 a alıyorum otomatigi seciyorum o kendisi ayarlıyor eger sadece vatsap ve normal oyun oynarsan clash of clans gibi sarji akşamı çıkarır mesela birgün şehir dışına gitmistik ben 3g yi açtım hep acikti sadece vatsap ve kamera kullandım şarjı eve geldigimizde 24 deydi 4 saat ekran süresi vermişti bayada fotoğraf cekmistim yol 6 saat onuda düşünürsek bence çok da kötü değil şuan 2.500 tl param olsa g4 alirim 1500 olsa g3

İpucu - Lg g3 alacak arkadaşlara - MaxiCep
Lg g3 alacak arkadaşlara konuyu inceleyebilirsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nokia 603

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
Mesela ben parlaklığı %30 a alıyorum otomatigi seciyorum o kendisi ayarlıyor eger sadece vatsap ve normal oyun oynarsan clash of clans gibi sarji akşamı çıkarır mesela birgün şehir dışına gitmistik ben 3g yi açtım hep acikti sadece vatsap ve kamera kullandım şarjı eve geldigimizde 24 deydi 4 saat ekran süresi vermişti bayada fotoğraf cekmistim yol 6 saat onuda düşünürsek bence çok da kötü değil şuan 2.500 tl param olsa g4 alirim 1500 olsa g3

İpucu - Lg g3 alacak arkadaşlara - MaxiCep
Lg g3 alacak arkadaşlara konuyu inceleyebilirsin
Aynen aslında one e8 falan fena çeliyo aklımı ama

vegatablo

vegatablo

Üye
Aynen aslında one e8 falan fena çeliyo aklımı ama
Sen g3 le z2 arasında karar ver fakat eğer bulrsan huawei mate 7 32 gb gerçekten çok güzel 3 gb ram full hd ekran fakst piksel sayısı yuksek kaliteli 4000 mah batarya+parmak izi kamerada kaliteli alimünyum kasa büyük bir ekran + ve en stabil android ara yüzü miui

Son düzenleme:

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
Sen g3 le z2 arasında karar ver fakat eğer bulrsan huawei mate 7 32 gb gerçekten çok güzel 3 gb ram fu ll hd ekran fakst piksel sayısı yuksek kaliteli 4000 mah batarya+parmak izi kamerada kaliteli alimünyum kasa büyük bir ekran + ve en stabil android ara yüzü miui
EMUI adı da tavsiyeniz için teşekkürler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefon alirken boyle seylere takilmamak lazim her urunde kucuk hatalar sorunlar olabilir ama bu hepsinde olacak diye bir sey yok.
G3 son derece şık ve iyi bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alirken boyle seylere takilmamak lazim her urunde kucuk hatalar sorunlar olabilir ama bu hepsinde olacak diye bir sey yok.
G3 son derece şık ve iyi bir cihaz.
Bu görüşe bende katılıyorum ancak teknolojiden yana şansım olmadı galaxy e7 aldım ekranı içinden çatlamış haberim olmadan samsung ekranı açacam diye kırmasaymış 500 küsür tl bu olaydan sonra samsung bi daha asla dedim (ki zorla aldırdılar) bi de türkiye garantilisine gücüm yetmiyor yoksa kafama bile takmam ama

askımm

Üye
Samsung pişmanlıktır hocam ben de onlardanım :) keşke geri g2 alsaydınız
Aslinda 16 cb di lg2 bna ytmiyodu bnde alisamadim zaten aslinda amacim satip note3 dü vea dedim sifir s4 alcaktim gitdim telefoncu dedi aldim ama yok sevmedim ne hikmetse suan s4 kullaniyorum mezui4 alcam ins :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
karayel90

karayel90

Üye
LG G2 kullanıyorum 1 sene oldu kardeşimdede lg g3 var 1 ay falan kullandım bende beğendim cihazı gözün kapalı git al bence temiz bulursan.
Tavsiyem beyaz alma titanyum daha bi şık duruyo

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Aslinda 16 cb di lg2 bna ytmiyodu bnde alisamadim zaten aslinda amacim satip note3 dü vea dedim sifir s4 alcaktim gitdim telefoncu dedi aldim ama yok sevmedim ne hikmetse suan s4 kullaniyorum .... mezui4 alcam ins :)
"16 cb" -"16 gb"
"lg2" - "lg g2"
"mezui4" - "meizu mx4" (mü demek istedin :ehe)

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail ve muhammettvurucu

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 kullanıyorum 1 sene oldu kardeşimdede lg g3 var 1 ay falan kullandım bende beğendim cihazı gözün kapalı git al bence temiz bulursan.
Tavsiyem beyaz alma titanyum daha bi şık duruyo
Zaten hocam bence beyazla gold gitmemiş özellikle beyazı

Üst Alt