Yav en sevdiğim telefon şu düştüğüm işe bak ula lg alacağın olsun niye sattınız teliserilerini bilmem ama bne 1 ay kullandım satdımbi sorun yok tu
Peki telefon ısınıyor mu yani ben biraz oyuncuyum daÇatlama beyazla altında oluyor ben titanium 503 kullanıyorum hiç bir sorun yok
Oyuncuysan değişir işler ama sarj olarak yoksa ısınması normal seviyede asıl ısınmazsa düzenli çalışmadığı görülür gayet alınabilir bir cihazPeki telefon ısınıyor mu yani ben biraz oyuncuyum da
Ya pil ömrünü bilerek almayı düşünüyorum bu aralar bep soccer stars oynuyorum ağır oyun annemin e7 sinde oynadım sonradan soğudum belki bi rr3 kurarım parlaklık da %20-30 civarıOyuncuysan değişir işler ama sarj olarak yoksa ısınması normal seviyede asıl ısınmazsa düzenli çalışmadığı görülür gayet alınabilir bir cihaz
Aynen aslında one e8 falan fena çeliyo aklımı amaMesela ben parlaklığı %30 a alıyorum otomatigi seciyorum o kendisi ayarlıyor eger sadece vatsap ve normal oyun oynarsan clash of clans gibi sarji akşamı çıkarır mesela birgün şehir dışına gitmistik ben 3g yi açtım hep acikti sadece vatsap ve kamera kullandım şarjı eve geldigimizde 24 deydi 4 saat ekran süresi vermişti bayada fotoğraf cekmistim yol 6 saat onuda düşünürsek bence çok da kötü değil şuan 2.500 tl param olsa g4 alirim 1500 olsa g3
İpucu - Lg g3 alacak arkadaşlara - MaxiCep
Lg g3 alacak arkadaşlara konuyu inceleyebilirsin
Sen g3 le z2 arasında karar ver fakat eğer bulrsan huawei mate 7 32 gb gerçekten çok güzel 3 gb ram full hd ekran fakst piksel sayısı yuksek kaliteli 4000 mah batarya+parmak izi kamerada kaliteli alimünyum kasa büyük bir ekran + ve en stabil android ara yüzü miuiAynen aslında one e8 falan fena çeliyo aklımı ama
EMUI adı da tavsiyeniz için teşekkürlerSen g3 le z2 arasında karar ver fakat eğer bulrsan huawei mate 7 32 gb gerçekten çok güzel 3 gb ram fu ll hd ekran fakst piksel sayısı yuksek kaliteli 4000 mah batarya+parmak izi kamerada kaliteli alimünyum kasa büyük bir ekran + ve en stabil android ara yüzü miui
Bu görüşe bende katılıyorum ancak teknolojiden yana şansım olmadı galaxy e7 aldım ekranı içinden çatlamış haberim olmadan samsung ekranı açacam diye kırmasaymış 500 küsür tl bu olaydan sonra samsung bi daha asla dedim (ki zorla aldırdılar) bi de türkiye garantilisine gücüm yetmiyor yoksa kafama bile takmam amaTelefon alirken boyle seylere takilmamak lazim her urunde kucuk hatalar sorunlar olabilir ama bu hepsinde olacak diye bir sey yok.
G3 son derece şık ve iyi bir cihaz.
Lg2 satip lg3 aldim vlla alisamadim bn ya s4 aldim geriYav en sevdiğim telefon şu düştüğüm işe bak ula lg alacağın olsun niye sattınız teli

Samsung pişmanlıktır hocam ben de onlardanımLg2 satip lg3 aldim vlla alisamadim bn ya s4 aldim geri![]()
keşke geri g2 alsaydınızAslinda 16 cb di lg2 bna ytmiyodu bnde alisamadim zaten aslinda amacim satip note3 dü vea dedim sifir s4 alcaktim gitdim telefoncu dedi aldim ama yok sevmedim ne hikmetse suan s4 kullaniyorum mezui4 alcam insSamsung pişmanlıktır hocam ben de onlardanımkeşke geri g2 alsaydınız

"16 cb" -"16 gb"Aslinda 16 cb di lg2 bna ytmiyodu bnde alisamadim zaten aslinda amacim satip note3 dü vea dedim sifir s4 alcaktim gitdim telefoncu dedi aldim ama yok sevmedim ne hikmetse suan s4 kullaniyorum .... mezui4 alcam ins![]()
)Zaten hocam bence beyazla gold gitmemiş özellikle beyazıLG G2 kullanıyorum 1 sene oldu kardeşimdede lg g3 var 1 ay falan kullandım bende beğendim cihazı gözün kapalı git al bence temiz bulursan.
Tavsiyem beyaz alma titanyum daha bi şık duruyo
anlayan anlamıstr da yani madlayamı takıyolar böle yapınca.."16 cb" -"16 gb"
"lg2" - "lg g2"
"mezui4" - "meizu mx4" (mü demek istedin)