Telefon Tavsiyesi lg g2 hala alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Z3 compact orjinal Sony garantili 1525lira

LG g2 32gb orjinal lg garantili 1400lira

Sony z2 orjinal Sony garantili 1650lira

Hangisini seversen onu al çünkü hız açısından 3 ü de hızlı zaten. Şahsen ben tercih yapcak olsam bunları içim rahat ede ede almazdım ben sağlam bir cihaz almak istiyorum lg yere düştüğü an ekran kırılıyor. Sony lerde hem on hem arka kırılma ihtimali var o yüzden karar senin.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Alınır lollipop güncellemesi aldıktan sonra g3 le aynı oldu

0MG90

0MG90

Üye
Z3 compact orjinal Sony garantili 1525lira

LG g2 32gb orjinal lg garantili 1400lira

Sony z2 orjinal Sony garantili 1650lira

Hangisini seversen onu al çünkü hız açısından 3 ü de hızlı zaten. Şahsen ben tercih yapcak olsam bunları içim rahat ede ede almazdım ben sağlam bir cihaz almak istiyorum lg yere düştüğü an ekran kırılıyor. Sony lerde hem on hem arka kırılma ihtimali var o yüzden karar senin.
Birkaç hafta önce taşlı yolda Z2'yi düşürdüm ön yüzü düştü bir şey olmadı. Hoparlör ekranın aşağısında olduğundan toz girdi o kadar orayıda temizledim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
G2 32 al paranın kalanı cebinde kalsın

Luck Star

Luck Star

Üye
Birkaç hafta önce taşlı yolda Z2'yi düşürdüm ön yüzü düştü bir şey olmadı. Hoparlör ekranın aşağısında olduğundan toz girdi o kadar orayıda temizledim.

Düşer düşmez kırılır demedim ki zaten , kırılırsa ön arka cam dedim ikisi de aynı anda kırılır çift masraf çıkar + orjinal garanti bile yapsa su geçirmez özelliği gidiyor parça değişimi olunca.

0MG90

0MG90

Üye
Düşer düşmez kırılır demedim ki zaten , kırılırsa ön arka cam dedim ikisi de aynı anda kırılır çift masraf çıkar + orjinal garanti bile yapsa su geçirmez özelliği gidiyor parça değişimi olunca.
Tamam, kırılma ihtimali var dedin diye örnek verdim kendimden o kadar :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
G3 32gb almalısın bence 3gb ram falan çok esnetik cihaz