kardeşim general mobile elitenin teknik servisi telpa ve ben 2 sefer gönderdim telpaya adamlar 4 günde maximum herşeyini yenileyip gönderdiler hiç 2 letmediler bile istanbulda olsaydım en fazla 1 2 saatte yapılmıştı fakat ankarada ikamet ettigimden dolayı 4 gün sürmüştü maximum ve cihazın donanımsal bir problemi yok bence malzeme kalitesi olarak da çok iyi bana göre çünkü ben hiç yere düşürmedim fakat tanıdıgım elite kullanan 2 3 tane arkadaş var sürekli yere düşürüyor izlerden başka bişey olmuyor cihaz fakat şans bu belki sen düşürdügünde ekranı çatlar

fakat elite alacam illa diyorsan siyah olanından al daha iyi siyah olanı ve eliteler donanım özellikleri bakımındanda güzel kamera bakımındanda fakat yazılımı berbat onu açıkca söyleyebilirim çünkü bende kullanıyorum general mobile elite yazılım berbat derken 4.4.2 geldi cihaza kendilginden kapanma şarjın az gitmesi ısınma problemleri oluştu herkezde fakat jellybeana 4,2,2 ye geçince bu problemler gidiyor sorunsuz bir hal alıyor iyileştirme güncellemesi gelecek deniliyor fakat güncellemeler hep geç geliyor millet lolipop aldı yazılım güncellemesi olarak biz eylül gibi alacagız lolipop güncellemesini iyi düşün karar ver ben senin yerinde olsam z2 alırdım nokta

bu arada kardeşim bak sony z2 al keyfine bak hem 1229tl sony z2 eger axess kartın varsa hemde kliksada kliksadan al güvenilir 1329tl z2 fakat axess le alırsan 100tl bonus geliyor 1229tl oluyor bence kaçırma hemen al kliksa da neymiş güvenilir değil deme sabancının bünyesi kliksa