Telefon Tavsiyesi lg g2 hala alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 hala alınır mı ?
lg g4 çıktı lg g2 alınr mı?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
gönlün yoksa alma..

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
1500 max butce var ne önerrisin

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
z2-z3

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
z2 1700 z3 2100 =D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
interneten almak istemiyorm pek
genral mobile elite iyi mi

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim general mobile elitenin teknik servisi telpa ve ben 2 sefer gönderdim telpaya adamlar 4 günde maximum herşeyini yenileyip gönderdiler hiç 2 letmediler bile istanbulda olsaydım en fazla 1 2 saatte yapılmıştı fakat ankarada ikamet ettigimden dolayı 4 gün sürmüştü maximum ve cihazın donanımsal bir problemi yok bence malzeme kalitesi olarak da çok iyi bana göre çünkü ben hiç yere düşürmedim fakat tanıdıgım elite kullanan 2 3 tane arkadaş var sürekli yere düşürüyor izlerden başka bişey olmuyor cihaz fakat şans bu belki sen düşürdügünde ekranı çatlar :D fakat elite alacam illa diyorsan siyah olanından al daha iyi siyah olanı ve eliteler donanım özellikleri bakımındanda güzel kamera bakımındanda fakat yazılımı berbat onu açıkca söyleyebilirim çünkü bende kullanıyorum general mobile elite yazılım berbat derken 4.4.2 geldi cihaza kendilginden kapanma şarjın az gitmesi ısınma problemleri oluştu herkezde fakat jellybeana 4,2,2 ye geçince bu problemler gidiyor sorunsuz bir hal alıyor iyileştirme güncellemesi gelecek deniliyor fakat güncellemeler hep geç geliyor millet lolipop aldı yazılım güncellemesi olarak biz eylül gibi alacagız lolipop güncellemesini iyi düşün karar ver ben senin yerinde olsam z2 alırdım nokta :D
bu arada kardeşim bak sony z2 al keyfine bak hem 1229tl sony z2 eger axess kartın varsa hemde kliksada kliksadan al güvenilir 1329tl z2 fakat axess le alırsan 100tl bonus geliyor 1229tl oluyor bence kaçırma hemen al kliksa da neymiş güvenilir değil deme sabancının bünyesi kliksa :D

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
z2 alamam1700 teknosa ve vatanda interneten almakta istemiyom elite dusundum ozlellıkleri fiyata göre baya iyidi onun için sordum lolipo gelicek mı kesin mi

isoxx

isoxx

Üye
Valla abi g2 alır götürür seni hala sıkıntısız açıyor uygulamaları oyunları

Luck Star

Luck Star

Üye
Halen alınabilir g2 çünkü donanım çok iyi, z2 de olur farketmez fazladan 1gb ram var z2 de sadece hangisini beğenirsen onu al ancak kesinlikle orjinal garantili al.
kardeşim general mobile elitenin teknik servisi telpa ve ben 2 sefer gönderdim telpaya adamlar 4 günde maximum herşeyini yenileyip gönderdiler hiç 2 letmediler bile istanbulda olsaydım en fazla 1 2 saatte yapılmıştı fakat ankarada ikamet ettigimden dolayı 4 gün sürmüştü maximum ve cihazın donanımsal bir problemi yok bence malzeme kalitesi olarak da çok iyi bana göre çünkü ben hiç yere düşürmedim fakat tanıdıgım elite kullanan 2 3 tane arkadaş var sürekli yere düşürüyor izlerden başka bişey olmuyor cihaz fakat şans bu belki sen düşürdügünde ekranı çatlar :D fakat elite alacam illa diyorsan siyah olanından al daha iyi siyah olanı ve eliteler donanım özellikleri bakımındanda güzel kamera bakımındanda fakat yazılımı berbat onu açıkca söyleyebilirim çünkü bende kullanıyorum general mobile elite yazılım berbat derken 4.4.2 geldi cihaza kendilginden kapanma şarjın az gitmesi ısınma problemleri oluştu herkezde fakat jellybeana 4,2,2 ye geçince bu problemler gidiyor sorunsuz bir hal alıyor iyileştirme güncellemesi gelecek deniliyor fakat güncellemeler hep geç geliyor millet lolipop aldı yazılım güncellemesi olarak biz eylül gibi alacagız lolipop güncellemesini iyi düşün karar ver ben senin yerinde olsam z2 alırdım nokta :D
bu arada kardeşim bak sony z2 al keyfine bak hem 1229tl sony z2 eger axess kartın varsa hemde kliksada kliksadan al güvenilir 1329tl z2 fakat axess le alırsan 100tl bonus geliyor 1229tl oluyor bence kaçırma hemen al kliksa da neymiş güvenilir değil deme sabancının bünyesi kliksa :D

Bizim okulda bir üst sınıftan 25 kişi telpada staj yaptı dediğiniz yere ben de gittim güzel yer profilo avm'nin içersinde ancak siz dediğiniz kadar iyi değil. Her türlü sorunu kullanıcı hatası olarak kabul ediyorlar sizin şansınıza denk gelmiş. KVK,telpa,genpa uğraşılmaz... Her zaman en iyisi üretici firma garantisi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Git G3 al 1500 lira bişiy zaten

Luck Star

Luck Star

Üye
G2 varken G3 almazlar çünkü g2 daha iyi .

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Lg G2 almanı tavsiye etmem , 1 yıl sonra o da eskiyen cihazlar'a girecek , ancak xperia z2 alırsan uzun süre seni idare edecektir.

viran06

viran06

Üye
Kardes general mobile bulasma derim.

Scourge

Scourge

Üye
Bence o fiyata en iyi seçenek LG G2 ablamda var çok iyi telefon kamerası olsun stabilite olsun çok iyi

• Beğen
Tepkiler: isoxx
vegatablo

vegatablo

Üye
Bence internetten z2 g3 vs almalısın o kadar insan alış veriş yapıyor bir sorun olacağını sanmıyorum ben g3 ilk satışa sunulduğunda her yerde 2299 gibi felandi 32 gb i arabistandan 1350 ye telefonu 150 yede pasaportu hallettim üstelik orjinal akıllı kilifini hediye etmislerdi hiç bir sorun yok yani n11 den felan almalisin

byAndroid

byAndroid

Üye
Abi git anroid one al 2 sene guncellemeleri sen al.teknik ozellikler iyi donanim iyi niye ugrasiyorsun boyle cihazlarla .hem paran cebine kalir hem performans cok iyi android 5.1 le geliyor M yi alacak dahada ilerisini alacak

0MG90

0MG90

Üye
Hala alınır ama ben olsam almam

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
1500 butcen varsa G2 alma Z2 alabilirsin ya da bulabilirsen Z3c.
1.200 civari bir butcem var deseydin o fiyata G2 en uygunu olurdu.