Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

trepcan

trepcan

Üye
diyor ki Mobile Enterprise(Kurumsal) için;

Windows 10 Mobile Kurumsal akıllı telefonlar ve tabletler küçük iş müşterilerine en iyi müşteri deneyimini sunmak için tasarlanmıştır. Bizim Toplu Lisanslama müşterilerimize sunulacak. Windows 10 Mobile sağlayan harika verimliliği, güvenlik ve mobil cihaz yönetimi yetenekleri sunuyor ve işletmelerin güncelleştirmeleri yönetmek için esnek yollar ekler. Buna ek olarak, Windows 10 Mobile Kurumsal kısa sürede de mevcut olarak son güvenlik ve yenilik özellikleri dahil olacak.

Ayrıca az yer kaplayan, ağ geçitleri gibi düşük maliyetli cihazlar için ATM, perakende satış noktası, el terminalleri ve endüstriyel robotik ve Windows 10 IOT Çekirdek gibi endüstri cihazları için Windows 10 Enterprise ve Windows 10 Mobile Enterprise sürümleri olacak.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Bay H

Bay H

Üye
Mağazadan film almak isteyen.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, saynesim ve bulutsuzgece
afwerker

afwerker

Üye
Acaba bu interaktif live tile geldiği zaman whatsapp gibi mesajlaşma programları canlı karolar üzerinden mesaj yazmamıza olanak sağlar mı ;)

serinaga

serinaga

Üye
Olabilir aslında ama MS izin verir mi ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Enterprise kurumsaldır bize gelmez merak etmeyin. İşyerlerinde BSA'nın takip ettiği lisanslar kurumsal olur genelde toplu lisans kullanıcıları içindir. Şöyleki Windows 10 ile Windows Mobile 10'un entegrasyonu 8.1 ve 8.1 Wp gibi olmayacak. Daha senkronize çalışacaklar. Muhtemelen işyeri ile alakalı exchange durumları falan filan olur.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Office uygulamaları yeni mağazada bizi bekliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, GianniInfantino, dücane ve 3 diğerleri
Aybars1979

Aybars1979

Üye
benim tel iyice sapıttı son 2-3 gündür ekran düz tutmama rağmen yan dönüyor, kilit ekranını yukarı kaydırmakta zorlanıyorum, gelen çağrıları sonlandıramıyorum kesin ms bişiler yapıyor habersiz hadi hayırlısı.

alaca61

Üye
Bendede aynı durum var birde ekran durduk yere donup kalıyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum

Murat Alper

Murat Alper

Üye
benim hücresel veri sapıtmaya başladı arkadaşlar iyice her 1saatte internet ve 3g açık olmadığı halde internet kullanım bedeli diyor ya paketinizde şu kadar kaldı diyor ve paketimden yiyor sizdede böle bir şey varmı @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece hattım turkcell

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tp değil değilde final gelse artık insanlar çatladi yaw

Aybars1979

Aybars1979

Üye

office uygulamaları mağazaya konmuş ama indirilebilmek için bir sonraki sürümü beklemek gerekiyormuş.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Yeni yapıya direk geçebileyim diye 3 yapıyı kurdum. Yeni yapı çok gecikmez umarım

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz ve bozkirdangelen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
benim hücresel veri sapıtmaya başladı arkadaşlar iyice her 1saatte internet ve 3g açık olmadığı halde internet kullanım bedeli diyor ya paketinizde şu kadar kaldı diyor ve paketimden yiyor sizdede böle bir şey varmı @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece hattım turkcell
W10'un şu anki haline katlanabilmek için sağlam sabır gerekiyor :kıskıs:

abi bana bir yardım edebilirmisin rica etsem :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
W10'un şu anki haline katlanabilmek için sağlam sabır gerekiyor :kıskıs:

Gerçekten öyle

Ama yeni yapının gelecek olması ve siz yeni yapıyı kurarken ben diğer yapılarla uğraşmamak zaman kaybetmemek için 4 üncü yapıya hazır hale getirdim

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
benim tel iyice sapıttı son 2-3 gündür ekran düz tutmama rağmen yan dönüyor, kilit ekranını yukarı kaydırmakta zorlanıyorum, gelen çağrıları sonlandıramıyorum kesin ms bişiler yapıyor habersiz hadi hayırlısı.

Son günlerde benim telefonumda böyle olmuştu, ekran yan dönüyor ve ben engelleyemiyordum, hatta yan dönmeyi durduran ya da ters çeviren yeri de bulamamıştım... Şimdi artık hiç bir şey yapamıyor, 8.1 e dönünce..
Arkadaşlar,
Bugünlerde yayınlanacak olan yeni yapıyı ilk kez yüklerken en son 4 ncü yapıyı mı yüklüyor?
yoksa önce 3 ncü yapıyı yükleyip ardından 4 ncü yapıyı mı güncelliyor.

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
benimde internet paketim varken öyleydi 1 saatte bir kullanım bilgileri geliyordu sinir oluyordum artık kullanmadığım zamanlarda bazen uçak moduna alıyordum, şuan internet paketim yok arada yine geliyor ancak eskisi kadar çok değil yine böyle bende bilmiyorum hattım turkcell

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Son günlerde benim telefonumda böyle olmuştu, ekran yan dönüyor ve ben engelleyemiyordum, hatta yan dönmeyi durduran ya da ters çeviren yeri de bulamamıştım... Şimdi artık hiç bir şey yapamıyor, 8.1 e dönünce..
Arkadaşlar,
Bugünlerde yayınlanacak olan yeni yapıyı ilk kez yüklerken en son 4 ncü yapıyı mı yüklüyor?
yoksa önce 3 ncü yapıyı yükleyip ardından 4 ncü yapıyı mı güncelliyor.

Evet arkadaşlar, 4. yapı diyelim güzel çıktı. Daha önce hiç yüklememiş olan kişiler yüklemek istesek direk 4 mü yoksa önce 1-2-3. yapıları kurup sonra mı 4. yü kuracağız?

Üst Alt