Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar,
Bu sahadaki pazarlama, rekabet gibi kavramlar nedeniyle
Microsoft'un mevcut yapıyı paralı hale getireceğini sanmıyorum.
Getirse bile normal kullanıcıları rahatsız edecek bir çerçevede getirmez.
Örneğin, cep telefonu kartınızın 200 kişilik kişi kayıt kapasitesi olduğunu düşünelim.
Eskiden ne yapılıyordu, turkcell diyor du ki sen daha fazla kişi kaydı istiyorsan plus ürününü veriyorum ama bir kereye mahsus olmak üzere şu fiyata.. ve sen alarak sürekli kullanıyordun.
Bundan kimse de rahatsız olmuyordu. Yapsalar bile buna benzer değişiklik yaparlar.
Örneğin Microsoft ta Msn Seyahat, Msn Yeme - içme gibi uygulamalarını paralı pakette daha iyi şekilde verir, al sana farklılık..
Bir başka neden de şu olabilir, paralı yapacağız diye haber yaparlar, insanların tepkisini bekleyip ona göre hareket ederler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tom bugün geliyor diyor

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, ceza87, bozkirdangelen ve 1 kişi daha

emir1888

Üye
İyi günler arkadaşlar, ben wp10u yüklemedim henüz, yani şu üstteki kısmı seçtim insider uygulamasında, daha güncelleme falan gelmedi, diğer seçeneği seçip yüklememi tavsiye eder misiniz?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şimdilik 620 için yüklemenizi önermiyorum.
512 RAM ile çalışan telefonların kasım kasım kasılacağı kesindir. : ( (

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gabriel Aul Retweet lemiş ...

Biraz bekleseydiniz... sevinçler kursaklarda kaldı : ) )
Aslında bugün veya yarın konusunda henüz kesinlik kazanmış bir durum yok. Her şey çok iyi gidiyor demiş Gabe, tek sorunun Tile responsive yapılarında olduğu bunun da Preview kullanıcıları için önemli olmadığını düşünüyorum demiş. Yani bu hata ile birlikte bugün de gelebilir. Belki bu sorunu bu konuları konuştuğumuz sıralarda çözüyor da olabilirler.
Aslında biraz mantık yürüterek Tom'un mesajında "Bugün gelebilir" demesi ve Gabriel Aul'un bunu Retweet etmesi yeni yapının bugün geleceği ihtimalini güçlendiriyor.

Çünkü bu adamlar birbirlerinden habersiz bu tweetleri kesinlikle atmıyorlar. Bir nevi anlaşmalılar yani. Sen tweet at ben RT edeyim muhabbeti yani :ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı ve bozkirdangelen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
gabe yada tom bir karar verin artık ikinizde biriniz bugün diğeriniz gelmeyecek deyip her kafadan bir ses çıkartmayın ikinizde :ehe

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aslında bugün veya yarın konusunda henüz kesinlik kazanmış bir durum yok. Her şey çok iyi gidiyor demiş Gabe, tek sorunun Tile responsive yapılarında olduğu bunun da Preview kullanıcıları için önemli olmadığını düşünüyorum demiş. Yani bu hata ile birlikte bugün de gelebilir. Belki bu sorunu bu konuları konuştuğumuz sıralarda çözüyor da olabilirler.
Aslında bizlerin sinema salonlarında film bekleyenler gibi "bir an önce film başlasın" şeklinde sabırsızlık göstermemize bakmayın.
Ne kadar fazla test edilirse o kadar iyidir diye düşünüyorum.
İşin doğrusu geçici bir süre Mobile 10 TP sini kullanmanın verdiği alışkanlık ve beğeniden dolayıda bir an önce kullanılabilir, günlük kullanımlarımıza cevap verebilir hale geldikten sonra yayınlanmasını istiyorum.
Gerçekten gerek görüntü, gerekse alt yapı olarak ve gerekse gruplandırılmış, kategorik alanlara ayrılmış haliyle hoşumuza gitti.
Ve Sanki biraz daha rafine hale gelmiş.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Çok mu kötü olur? Deneyen yok mu hiç L620 de nasıldır diye?
Yükleme dememek için deneme yapmaya gerek yoktur.
Üstelik şu anki haliyle 1 GB RAM ile çalışan telefonlarda bile yavaşlama var, ama rahatsız edici değil ve üstelik bur bir TP sürümü..
Ancak, illaki ben bu işlemi yapmak istiyorum diye aklınıza koymuşsanız yapacak ve diyecek bir şey yok..

braayn

braayn

Üye
Al Gabei Vur Toma ki Güncelleme gelsin.. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı, flutewoddy ve 3 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows 10 Mobile İçin Sürüm Yenilikleri

Windows 10 Mobile EnterPrise

Akıllı telefon ile küçük tabletler gibi dokunmatik cihazlarda,
kurumsal kullanıcılara en iyi deneyimi sunmayı amaçlayan sürüm.

Windows 10 Mobile
Akıllı telefon ile küçük tabletler gibi dokunmatik cihazlarda en iyi kullanıcı deneyimini sunacak olan sürüm.

İlgili arkadaşlarımızın da dediği gibi Windows 10 mobile enterprise, kurumsal kullanıcılar için çıkarılıyor.
Diyelim ki şirketiniz var ve bu şirkete özel istekleriniz var, bunları microsoft ile konuşuyorsunuz ve o sizin isteğinize göre bu özel sürümü şekillendiriyor..
Nasıl anlatayım, Bazı Web Sitelerinin belirli bir şablonda hazırlanması ve şurası şöyle olsun, burası böyle olsun şeklindeki setup çentikleriyle yeni müşterilere pazarlanması gibi bir şey..

dücane

dücane

Üye
Microsoft´un yapacagini japonlar yapti bile. Iris Scanner ile calisan Android telefon

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, suyunsesi ve bozkirdangelen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Windows 10 Mobile İçin Sürüm Yenilikleri

Windows 10 Mobile EnterPrise

Akıllı telefon ile küçük tabletler gibi dokunmatik cihazlarda,
kurumsal kullanıcılara en iyi deneyimi sunmayı amaçlayan sürüm.

Windows 10 Mobile
Akıllı telefon ile küçük tabletler gibi dokunmatik cihazlarda en iyi kullanıcı deneyimini sunacak olan sürüm.

İlgili arkadaşlarımızın da dediği gibi Windows 10 mobile enterprise, kurumsal kullanıcılar için çıkarılıyor.
Diyelim ki şirketiniz var ve bu şirkete özel istekleriniz var, bunları microsoft ile konuşuyorsunuz ve o sizin isteğinize göre bu özel sürümü şekillendiriyor..
Nasıl anlatayım, Bazı Web Sitelerinin belirli bir şablonda hazırlanması ve şurası şöyle olsun, burası böyle olsun şeklindeki setup çentikleriyle yeni müşterilere pazarlanması gibi bir şey..
yok biraz yanlış anlamışsın sanırım olayı ms sizin isteklere göre özel sürüm hazırlamaz buna ne firmaların kaynakları yeter nede, microsoftun iş gücü ve zamanı yeter, enterprise windows un home edition, starter edition,professional edition gibi bir sürümü farkı iş için optimize edilmiş olması aşağıda blogda 10 neden olarak sıralanmış 5,6,7 ve 8 inci özellikler bariz öne çıkan özellikler. 300 şubeli bir bankada her şubede 10 çalışan ve 10 pc olsun 3000 tane pc demek olurki daha genel müdürlük ve yan birimleri hesabada katarsanız piyasanın büyüklüğü daha net anlaşılır. özelleştirmeler ise firmaların it bölümünde yapılır. kurumsal firmalar ve ağları yaygınlaştıkça mobil çözümlerde önem kazanmakta.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
yok biraz yanlış anlamışsın sanırım olayı ms sizin isteklere göre özel sürüm hazırlamaz buna ne firmaların kaynakları yeter nede, microsoftun iş gücü ve zamanı yeter, enterprise windows un home edition, starter edition,professional edition gibi bir sürümü farkı iş için optimize edilmiş olması aşağıda blogda 10 neden olarak sıralanmış 5,6,7 ve 8 inci özellikler bariz öne çıkan özellikler. 300 şubeli bir bankada her şubede 10 çalışan ve 10 pc olsun 3000 tane pc demek olurki daha genel müdürlük ve yan birimleri hesabada katarsanız piyasanın büyüklüğü daha net anlaşılır. özelleştirmeler ise firmaların it bölümünde yapılır. kurumsal firmalar ve ağları yaygınlaştıkça mobil çözümlerde önem kazanmakta.

Aybars1979,
Görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler diye güzel bir söz vardı.. Bekleyelim görelim.
Belki de bizler microsoft için düşünce jimnastiği yapıyoruz.

Bay H

Bay H

Üye
10072 numaralı yapıya ait iss 12555.74.

En yeni Windows 10 iss ise 12562 ve 12602, 10080 numaralı yapının is sürümü bu ikisinden biri olacak tahminimce.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bugün geleceği tam olarak belli değil daha dmi.

Üst Alt