S6 temasi var forumdabu roma touchwiz teması varmı

link lütfenS6 temasi var forumda![]()
başka varmı bildirim çekmecesi hoş görünmüyor
Baska bilmiyorum ben ifirut temasini kullaniyorumbaşka varmı bildirim çekmecesi hoş görünmüyor
başka varmı bildirim çekmecesi hoş görünmüyor
S6 aldin diye s4 mini konularini birakma abiÇekmece renklerini xposed modülü ile değiştirebilirsiniz.
Xposed / Modüller - LPThemer v1.5 [+whatsapp mod] - MaxiCep

Amacin ne gelip siteye uye toplamak mi?Çok güzelbir güncelleme olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu sag altaki dengeliyi nasıl yaptın ?Baska bilmiyorum ben ifirut temasini kullaniyorum
Bildirim cekmecesi kareleri yapilandir pil moduşu sag altaki dengeliyi nasıl yaptın ?
Evet vararkadaşlar şu denenen kamerada kayıt yeri seçme varmı telefona atmasın istiyorum hiç bir şekilde bildiğiniz kullandığınız varmı?
Eyvallah SagolBildirim cekmecesi kareleri yapilandir pil modu
Üstteki Kamera Uygulamasında Var Oarkadaşlar şu denenen kamerada kayıt yeri seçme varmı telefona atmasın istiyorum hiç bir şekilde bildiğiniz kullandığınız varmı?
bahadır cm 12 romu için recovery menüyü açtım o yeşil robot yan yatık ve de üzerinde ünlem işareti duruyordu nasıl cm12 geçcem recovery menü farklı çıktı çözemedimSorun olmaz kullanabilirsin ama üzerine 4.2.2 romunu kurmaya çalışma
Cwm yuklememissin kardesim o stock recoverybahadır cm 12 romu için recovery menüyü açtım o yeşil robot yan yatık ve de üzerinde ünlem işareti duruyordu nasıl cm12 geçcem recovery menü farklı çıktı çözemedim
Konudakileri en basindan yapicaksinnasıl yapcam peki rom değişti ya diğerine göre
nasıl yapcam peki rom değişti ya diğerine göre