Tavsiye LG G3 Kasada Çatlama sorunu !!

Sponsorlu Bağlantılar

EmreG3

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Kasada Çatlama sorunu !!
Arkadaşlar 7 ay önce aldığım lg g3 telefonumun mikrofon kısmında ve üst kısmında çatlaklar oluştuğunu gördüm bu zamana kadar kılıfla kullandım hiçbir darbe yok. Müşteri hizmetleri bana aldıktan sonra 6 ay içinde gelseydiniz yenisini verebilirdl ama şimdi parça değişimi yapcaz diyor. Ben kesinlikle parça değişimi yaptırmam yenisini isterim. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlarım varmı ?

• Beğen
Tepkiler: avast

avast

avast

Üye
2000 liraya aldigimiz cihazin 6 ay sonra catlamasi normalmi sizce deseydin bi ona ne diyeceklerdi acaba snasini dene zorla hocam eger kullanici hatasi yoksa sonuna kadar zorla

• Beğen
Tepkiler: tifazcik

EmreG3

Üye
    Konu Sahibi
2000 liraya aldigimiz cihazin 6 ay sonra catlamasi normalmi sizce deseydin bi ona ne diyeceklerdi acaba snasini dene zorla hocam eger kullanici hatasi yoksa sonuna kadar zorla
Bundan önce Samsung telefonum soyulmuştu sonuna kadar gidip paramı geri almıştım Tüketici Hakem Heyeti sayesinde. Sanırım yine bu yolu deneyeceğim kardeşim

avast

avast

Üye
Bundan önce Samsung telefonum soyulmuştu sonuna kadar gidip paramı geri almıştım Tüketici Hakem Heyeti sayesinde. Sanırım yine bu yolu deneyeceğim kardeşim
Denemelisinde adamlarin 6 ay icinde getirsencsliriz demesi 6 ay sonra soyulur demek gibi bisey zaten oyle is yok ysni

EmreG3

Üye
    Konu Sahibi
avast

avast

Üye
Bence olmasi gereken o ben experden tablet aldim bi hata ettim 27 gun kasa birakti tirnak tutmadi tablet aliminyum darbe olsa belli olur goturdum vatana servise yolkuycaz dedi daha bir y olmadi darbe yok dedim dinlemediler ende not ettirdim onarim istemiyorum diye geldi ben tirnak birakti diye yilladim adamlar sarj soketini degistirmis sinirlendim attim musteri hizmetlerinin onune bencsize not ettirmedimmi diye degisim yapalim dediler direk iade istedim

Üst Alt