Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
Arkadaşlar dün indirdiğim güncelleme ile romu kurdum fakat kurulum çok kısa sürdü şimdi telefonu kapat aç yaptım uygulamalar optimize ediliyor dedi bunu 3-4 seferdir yapıyor şöyleki: ilk yüklemede 127 uygulama optimize ediliyor dedi sonra 100 uygulama sonra 97 uygulama dedi şuanda 97 de kaldı yüklemeyi yapıyor telefon açılınce tekrar başa dönüp tekrar optimasyon yapıyor yardımcı olabilir misiniz acil?
Arkadaşlar dün indirdiğim güncelleme ile romu kurdum fakat kurulum çok kısa sürdü şimdi telefonu kapat aç yaptım uygulamalar optimize ediliyor dedi bunu 3-4 seferdir yapıyor şöyleki: ilk yüklemede 127 uygulama optimize ediliyor dedi sonra 100 uygulama sonra 97 uygulama dedi şuanda 97 de kaldı yüklemeyi yapıyor telefon açılınce tekrar başa dönüp tekrar optimasyon yapıyor yardımcı olabilir misiniz acil?

baskahmet

baskahmet

Üye
Tekrar yükle romu

ErSin9006

Üye
nasıl yani hafıza kartından mı yükleme yapayım recoveryden yoksa başka türlü mü?

baskahmet

baskahmet

Üye
Recoveryden yükle işte

• Beğen
Tepkiler: ErSin9006

ErSin9006

Üye
tamm şu 68 i de yapsın düzelmezse öyle deneyim
düzeldi de google play çalışmayı durdurdu ya da bağlantı yok tekrar dene diyip duruyor önbelliği vs temizledm ama gene aynı kaldırıp yükledimde ayrıca :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
tamm şu 68 i de yapsın düzelmezse öyle deneyim
düzeldi de google play çalışmayı durdurdu ya da bağlantı yok tekrar dene diyip duruyor önbelliği vs temizledm ama gene aynı kaldırıp yükledimde ayrıca :)

Wipe yapmadan romu ve gapsı yükle bakalım sorunlarin düzelecektir büyük ihtimal.
Bu arada kamerada bir şey farkettim kamerada flashli çekimde ekrana dokunup odaklama yaptınız mı donma olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: ErSin9006

ErSin9006

Üye
bahadır şöyleki zaten güncellemeleri otomatik telefondan yükleyemiyordum böyle 3-4 haftada bir hafıza kartından yüklüyordum wipe yapmadan sorunsuzdu zaten 2 ya da 3 kere öyle yükledim şimdi tekrar en başa dönüp yüklemek istemiyorum :( .. evet dediğin oluyordu donmayı bırak fılash açık kalıyordu çekmiyordu farklı kamera proğramı yüklemiştim hatta

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bahadır şöyleki zaten güncellemeleri otomatik telefondan yükleyemiyordum böyle 3-4 haftada bir hafıza kartından yüklüyordum wipe yapmadan sorunsuzdu zaten 2 ya da 3 kere öyle yükledim şimdi tekrar en başa dönüp yüklemek istemiyorum :( .. evet dediğin oluyordu donmayı bırak fılash açık kalıyordu çekmiyordu farklı kamera proğramı yüklemiştim hatta

En başa donecek birsey yok yüklemeyi yap, telefon sifirlama filan olmuyor telefon direkt açılıyor 3 dk alır.
Ayrica devamlı wipe yapnadan guncelleme yapiyorsan sorunlarin artabilir tabiki titanium ile uygulama yedeğini alıp wipe yaparsan daha sağlıklı olur.

Kamera dediğim gibi ekrana dokunup odaklama yaparsaniz donmuyor.

oguzxw

oguzxw

Üye
En başa donecek birsey yok yüklemeyi yap, telefon sifirlama filan olmuyor telefon direkt açılıyor 3 dk alır.
Ayrica devamlı wipe yapnadan guncelleme yapiyorsan sorunlarin artabilir tabiki titanium ile uygulama yedeğini alıp wipe yaparsan daha sağlıklı olur.

Kamera dediğim gibi ekrana dokunup odaklama yaparsaniz donmuyor.
HTCM9 Kamera İle Sorun Hiç Kalmıyor

Telefon Kendini Arada Sırada Yeniden Başlatıyordu Güncelleme Geldi Düzeldi Şarz Çok İyi :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadır abi romdan görüntüler atabilirmisin sen süper yapıyon romu :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi Nova Launcheri Niye Kullanıyon ? Aynı Launcher CM Nin Kendisinde Var Zaten Bide CM-12.1 İçin Üssteki Pil Simgesini Degiştiricek Bi Şey Biliyormusun Abi ?
Flat style bar ile değiştir xposed lazım

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Abi Nova Launcheri Niye Kullanıyon ? Aynı Launcher CM Nin Kendisinde Var Zaten Bide CM-12.1 İçin Üssteki Pil Simgesini Degiştiricek Bi Şey Biliyormusun Abi ?

Nova launcherle cm nin launcheri aynı mi? Rüyanda gördün herhalde alakası yok :)

Pil için xposed gerekli ama 12.1 de sorunlu.

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
Nova launcherle cm nin launcheri aynı mi? Rüyanda gördün herhalde alakası yok :)

Pil için xposed gerekli ama 12.1 de sorunlu.
Pardon Fotoya Bakamdan Yorum Atmışım :D
Benim Telden Görüntüler

Asus ZenLauncher
Asus Weather Widget (Birazdan HTC M9'unkini Kurcam :D)
HTC One M9 Klavye
HTC One Kamera
Ve Daha Fazlası Var Telefon Jet Gibi Ve Görseli Harika Daha Çok Şey Eklicem Zenfone Müzik Çaları Hata Felan Vermeye Başlarsa M9 Müzik Çaları Atıcam :D

Htc one kamerayı kaldırdım :D sorunluydu videoda çekmiyordu

M9 weather widgetide bozuktu

M9 Video Playeri Ile Muzik Çalarını kullanıyorum :D
telefon harika oldu görsel açıdan

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Pardon Fotoya Bakamdan Yorum Atmışım :D
Benim Telden Görüntüler

Asus ZenLauncher
Asus Weather Widget (Birazdan HTC M9'unkini Kurcam :D)
HTC One M9 Klavye
HTC One Kamera
Ve Daha Fazlası Var Telefon Jet Gibi Ve Görseli Harika Daha Çok Şey Eklicem Zenfone Müzik Çaları Hata Felan Vermeye Başlarsa M9 Müzik Çaları Atıcam :D

Htc one kamerayı kaldırdım :D sorunluydu videoda çekmiyordu

M9 weather widgetide bozuktu

M9 Video Playeri Ile Muzik Çalarını kullanıyorum :D
telefon harika oldu görsel açıdan
Adamda cm var beyler dağılın :)

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Internetten hepsi cm istiyo cm candır :D asusun ana ekranı weather widgeti m9 un klavyesi ve müzik çaları yeter :D
Asus launcher güzel bende kullanıyordum
Şuan touchwız :) cm ye geçerim belki

• Beğen

Üst Alt