Yardım g2 5.0.2 bildirim ışığı

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
g2 5.0.2 bildirim ışığı
Lg g2 hepsiburada dan aldım paralel yani turkiyeden önce geldi bana 5.0.2.
Bu bi sorun mu bilmiyorum ondan soruyorum sessize alınca telefonu bildirim ışığı çalışmıyor bu normal mi?

avast

avast

Üye
Lg g2 hepsiburada dan aldım paralel yani turkiyeden önce geldi bana 5.0.2.
Bu bi sorun mu bilmiyorum ondan soruyorum sessize alınca telefonu bildirim ışığı çalışmıyor bu normal mi?
Ayarlarini yap bendede 5.0.2 var calisiyor

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarini yap bendede 5.0.2 var calisiyor
hadi ya hiç aklıma gelmemişti bak ayarlarını yapmak, kardeşim ayar dediğin bildirim ışığını aç kapat var başka ne ayarı var? :bann:

avast

avast

Üye
hadi ya hiç aklıma gelmemişti bak ayarlarını yapmak, kardeşim ayar dediğin bildirim ışığını aç kapat var başka ne ayarı var? :bann:
O butona basili tut led ayarlari acilsin cevapsiz cagrida yansinmi alarm caliyoken yansinmi soyle boyle bi suru ayari var donanimsal bozukluk yoksa yazilimsal eksigin vardir ayarlarinda bi bakmayi denemeyip burda beni terslemek yerine bi bakmayi deneyebilirdin guzel kardesim

only_download

Üye
    Konu Sahibi
O butona basili tut led ayarlari acilsin cevapsiz cagrida yansinmi alarm caliyoken yansinmi soyle boyle bi suru ayari var donanimsal bozukluk yoksa yazilimsal eksigin vardir ayarlarinda bi bakmayi denemeyip burda beni terslemek yerine bi bakmayi deneyebilirdin guzel kardesim
Ayarlarına baktıktan sonra bu konuyu açtım mesaj kasmak için boşboş konuşma insanlar burada yardım arıyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Aynen bi ayarlarla bak bende tüm sesleri kapatana kadar alarm dahil tüm seslerini kapat seçeneğini bile işaretlesem hem ön hem arkadaki led yanıyor

hsn6262

hsn6262

Üye

Bunun dışında bir seçenek ya da ayar bölümü yok.Eğer hala sorun devam ediyorsa sorun senin telefonunda....

only_download

Üye
    Konu Sahibi

Bunun dışında bir seçenek ya da ayar bölümü yok.Eğer hala sorun devam ediyorsa sorun senin telefonunda....
tamam da indirilen uygulamalarda tik varken ve telefon sessizdeyken whatsapp'tan gelen bir mesajda bildirim ışığın yanıyor mu? bunu demek istiyorum
Aynen bi ayarlarla bak bende tüm sesleri kapatana kadar alarm dahil tüm seslerini kapat seçeneğini bile işaretlesem hem ön hem arkadaki led yanıyor
bende sessiz durumdayken whatsapp bildirimlerinde ön led yanmıyor, arka led e dikkat etmedim. Rica etsem whatsapp'a da bakabilir misin sessiz modunda yanıyor mu?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ee
tamam da indirilen uygulamalarda tik varken ve telefon sessizdeyken whatsapp'tan gelen bir mesajda bildirim ışığın yanıyor mu? bunu demek istiyorum

bende sessiz durumdayken whatsapp bildirimlerinde ön led yanmıyor, arka led e dikkat etmedim. Rica etsem whatsapp'a da bakabilir misin sessiz modunda yanıyor mu?
Evet okulda olduğum için titreşim de bile tutamıyorum
Bu yüzden çoğunlukla sessizde duruyor
Cebimden çıkarınca beyaz beyaz yanınca whatsapp dan geldiğini anlıyorum

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Ee
Evet okulda olduğum için titreşim de bile tutamıyorum
Bu yüzden çoğunlukla sessizde duruyor
Cebimden çıkarınca beyaz beyaz yanınca whatsapp dan geldiğini anlıyorum
bende neden böyle ya 30a güncellemesi geldi kurdum sessize alınca yanmıyor :(
format attım aynı, sanırım ülke farkından bende böyle sadece indirilen uygulamalarda yanmıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt