GM Discovery [PORT][4.4.2] [MIUI v6 - 5.7.23 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Miui Romu Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 20 71.4%
  • İyi

Kullanılan: 5 17.9%
  • Normal

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
howartha

howartha

Üye
Aynen :thumbup:

irFaNLiNe

Üye
Merhaba, denemek isteyip sabah romu ve fixleri telefona indirdim, iş yerindeyken boş bi zamanımda kurulum yapayım dedim, şu an telefonsuzum :ehe
:birak:

Miui forumda dediklerinizi yapmak biraz uğraştıracak, ancak yine de deneyeceğim. Arkadaştan kart okuyucusunu aldım, boot dosyalarını önceki sürümden almak işe yaramaz ve akşama kadar bu fixlenip yeni sürüm çıkmaz ise bir önceki sürümü indirip hafıza kartına atarak onunla yoluma devam edeceğim.
Bendeki sorun da MIUI Turkiye ekranından sonra siyah ekranda kalma sorunu.

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, denemek isteyip sabah romu ve fixleri telefona indirdim, iş yerindeyken boş bi zamanımda kurulum yapayım dedim, şu an telefonsuzum :ehe
:birak:

Miui forumda dediklerinizi yapmak biraz uğraştıracak, ancak yine de deneyeceğim. Arkadaştan kart okuyucusunu aldım, boot dosyalarını önceki sürümden almak işe yaramaz ve akşama kadar bu fixlenip yeni sürüm çıkmaz ise bir önceki sürümü indirip hafıza kartına atarak onunla yoluma devam edeceğim.
Bendeki sorun da MIUI Turkiye ekranından sonra siyah ekranda kalma sorunu.

Dene bakalım, Olacak mı.. Olmazsa Parti Sorunu olarak göreceksin artık...

Bilgemet

Üye
son surumde sorun var mi ona gore kuracagim
bootta kalma gibi

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:

Bilgemet

Üye
romlari guncelleme olarak da.atarmisin kurabilen onu kursun her hafta yeniden kurmak zor oluyo

vefa85

vefa85

Üye
öncelikle teşekkür ederim ilgi alaka ve emeğin için ben yükledim son sürümü sorunsuz bir şekilde yüklendi ve açıldı 4-5 saattir kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Boot animasyonu eskisi daha iyi gibi geldi bana nasıl eski şekline çeviririm bide ben de boş ram 170 MB civarı optimize edince 340-350 MB civarı oluyor sizde boş ram kaç? MB

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ederim ilgi alaka ve emeğin için ben yükledim son sürümü sorunsuz bir şekilde yüklendi ve açıldı 4-5 saattir kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Boot animasyonu eskisi daha iyi gibi geldi bana nasıl eski şekline çeviririm bide ben de boş ram 170 MB civarı optimize edince 340-350 MB civarı oluyor sizde boş ram kaç? MB

Som sürümdeki kamera ve galeri uygulamalarından kaynaklanıyor. Bende şuan boş RAM 400-500mb arası değişiyor.
Ayrıca ;
Ayarlar > Diğer Ayarlar > Sistem Performansını Optimize Et Seçeneğini aktif et. Biraz daha hızlanır.

Romları güncelleme olarak isteyenlere OTA hazırlarım Bundan sonra ;)

Bilgemet

Üye
Som sürümdeki kamera ve galeri uygulamalarından kaynaklanıyor. Bende şuan boş RAM 400-500mb arası değişiyor.
Ayrıca ;
Ayarlar > Diğer Ayarlar > Sistem Performansını Optimize Et Seçeneğini aktif et. Biraz daha hızlanır.

Romları güncelleme olarak isteyenlere OTA hazırlarım Bundan sonra ;)
iyi olur vallaha. sagol

• Beğen
Tepkiler: sw33tking

Bilgemet

Üye
5.4.24 e oluyorsa deneyeyim şimdi. yarin 5.5.5 kurup deniyecektim

vefa85

vefa85

Üye
Ota olarak gelmesi iyi olur gerçekten

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Halen .24 sürümündeyim bu güncellme baya iyi olmuşa benziyor. Ellerinize sağlık. En kısa sürede güncelleyecem :tebessüm: Kamera ve Galeri uygulamasından bi ss atabilir misiniz merak ettim de. Birde benim kamerada pembeleşme sorunu var bu güncelleme ile gider mi ki?
QuickPic uygulamasını nereden bulabilirim peki google playden mi indiricem ??
yok artık yeni sürüm gelmiş 5.5.5 yetişemiyorum gerçekten eline emeğine sağlık gerçekten.

Evet Google Play'de mevcut. Kullanınca farkı direk anlıyorsunuz telefon bi derinden ohhh çekiyor :tebessüm:

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Halen .24 sürümündeyim bu güncellme baya iyi olmuşa benziyor. Ellerinize sağlık. En kısa sürede güncelleyecem :tebessüm: Kamera ve Galeri uygulamasından bi ss atabilir misiniz merak ettim de. Birde benim kamerada pembeleşme sorunu var bu güncelleme ile gider mi ki?

Şuan Ben SS atamam, yeni sürüm için yeni değişiklikler yaptım. Romu kuran diğer arkadaşlar atabilirlerse sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: tinasoft

NedenLan

Üye
ilk defa rom kuraacam korkuyorum kurayım mı dersiniz nasıl kuracağız başataki anlatımdan bişey anlamadım

howartha

howartha

Üye
Şuan Ben SS atamam, yeni sürüm için yeni değişiklikler yaptım. Romu kuran diğer arkadaşlar atabilirlerse sevinirim...

Kamera google kamera pempeleşme falan yok fakat hdr falan açınca kapatma hatası veriyor. Galeri de ise hiç bir sıkıntı yok 0 kasma önizlemeler falan güzel seri bir şekilde geçiş yapabiliyorsun büyültüp küçültebiliyorsun. Ayrıca kameradan galeriye geçişlerde de bu sürümde sorun yok
ilk defa rom kuraacam korkuyorum kurayım mı dersiniz nasıl kuracağız başataki anlatımdan bişey anlamadım
Korkulacak birşey yok kardeşim discoveryin varsa istediğin gibi rom yükler kaldırırsın dilediğini yüklersin. Benim denemediğim rom kalmadı nerdeyse piyasada ki bütün romları denemişimdir en sonunda bu romu kullanıyorum klasik androidden sıkılanlar için bire bir bu rom ben tavsiye ederim yani ufak tefek sorunlar haricinde hiç bir sıkıntısı yok bu sıkıntılarda giderildiginde bence discovery icin en ideal romlardan biri olur.

• Beğen
Tepkiler: tinasoft ve Emrebali05
sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi

@NedenLan
Aşağıdaki konuda yer alan videoyu baştan sona kadar izle.

Sonra Bu konunun en başındaki anlatımda Revovery versiyonun neyse o adımları uygula.
@howartha
SS ler için teşekkürler. Kamerayı yeni versiyonda değiştirdim. Lenovo Süper Kamera Olarak gelecek. Tüm özellikleri çalışıyor. FC hataları yok şuan.

Bilgemet

Üye
sen general mobile yi satin al bence orjinal romundan daha hizli ve daha stabil bu rom. tek tük hatalar var onlar da önemsiz zaten.

@sw33tking
centered clock yukledim ama şebeke ve pilin yeri degisse daha guzel olur garibime gitti
5.5.8 cikmis :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Kulaklık efektleri çalışsa çok iyi olacak malum kulaklığı çok kullandığım için bi eksik hissediyorum. Zamanla gelir inşallah herşey çok iyi eline koluna sağlık :tebessüm:

Üst Alt