Merhaba, denemek isteyip sabah romu ve fixleri telefona indirdim, iş yerindeyken boş bi zamanımda kurulum yapayım dedim, şu an telefonsuzum
Miui forumda dediklerinizi yapmak biraz uğraştıracak, ancak yine de deneyeceğim. Arkadaştan kart okuyucusunu aldım, boot dosyalarını önceki sürümden almak işe yaramaz ve akşama kadar bu fixlenip yeni sürüm çıkmaz ise bir önceki sürümü indirip hafıza kartına atarak onunla yoluma devam edeceğim.
Bendeki sorun da MIUI Turkiye ekranından sonra siyah ekranda kalma sorunu.
son surumde sorun var mi ona gore kuracagim
bootta kalma gibi
öncelikle teşekkür ederim ilgi alaka ve emeğin için ben yükledim son sürümü sorunsuz bir şekilde yüklendi ve açıldı 4-5 saattir kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Boot animasyonu eskisi daha iyi gibi geldi bana nasıl eski şekline çeviririm bide ben de boş ram 170 MB civarı optimize edince 340-350 MB civarı oluyor sizde boş ram kaç? MB
iyi olur vallaha. sagolSom sürümdeki kamera ve galeri uygulamalarından kaynaklanıyor. Bende şuan boş RAM 400-500mb arası değişiyor.
Ayrıca ;
Ayarlar > Diğer Ayarlar > Sistem Performansını Optimize Et Seçeneğini aktif et. Biraz daha hızlanır.
Romları güncelleme olarak isteyenlere OTA hazırlarım Bundan sonra![]()
iyi olur vallaha. sagol
5.4.24 e oluyorsa deneyeyim şimdi. yarin 5.5.5 kurup deniyecektim
Kamera ve Galeri uygulamasından bi ss atabilir misiniz merak ettim de. Birde benim kamerada pembeleşme sorunu var bu güncelleme ile gider mi ki?QuickPic uygulamasını nereden bulabilirim peki google playden mi indiricem ??
yok artık yeni sürüm gelmiş 5.5.5 yetişemiyorum gerçekten eline emeğine sağlık gerçekten.

Halen .24 sürümündeyim bu güncellme baya iyi olmuşa benziyor. Ellerinize sağlık. En kısa sürede güncelleyecemKamera ve Galeri uygulamasından bi ss atabilir misiniz merak ettim de. Birde benim kamerada pembeleşme sorunu var bu güncelleme ile gider mi ki?
Şuan Ben SS atamam, yeni sürüm için yeni değişiklikler yaptım. Romu kuran diğer arkadaşlar atabilirlerse sevinirim...
Şuan Ben SS atamam, yeni sürüm için yeni değişiklikler yaptım. Romu kuran diğer arkadaşlar atabilirlerse sevinirim...
Korkulacak birşey yok kardeşim discoveryin varsa istediğin gibi rom yükler kaldırırsın dilediğini yüklersin. Benim denemediğim rom kalmadı nerdeyse piyasada ki bütün romları denemişimdir en sonunda bu romu kullanıyorum klasik androidden sıkılanlar için bire bir bu rom ben tavsiye ederim yani ufak tefek sorunlar haricinde hiç bir sıkıntısı yok bu sıkıntılarda giderildiginde bence discovery icin en ideal romlardan biri olur.ilk defa rom kuraacam korkuyorum kurayım mı dersiniz nasıl kuracağız başataki anlatımdan bişey anlamadım
ilk defa rom kuraacam korkuyorum kurayım mı dersiniz nasıl kuracağız başataki anlatımdan bişey anlamadım