sozer
Üye
yeni batarya ile kullanıcam sorun olmaz değilmiHerşeyi çok stabil kullanıyorum ben geçiceksen pişman olmassın
yeni batarya ile kullanıcam sorun olmaz değilmiHerşeyi çok stabil kullanıyorum ben geçiceksen pişman olmassın
yeni batarya ile kullanıcam sorun olmaz değilmi
önce stock lamı kullanayım sonramı geçeyimBatarya yeniyse birkac ay beklemen gerekir.
önce stock lamı kullanayım sonramı geçeyim

kamerası sorunluydu hala aynımı
aynı ise kamera programı hangisini kullanmalıyım
z camera çekim kalitesi kötü ücretli alternatiflerde olabilirZcamera yada retrica kullanabilirsiniz.
Kamera gayet iyi eskisi gibi durma cokme cekmeme vs. Gibi problemleri yokz camera çekim kalitesi kötü ücretli alternatiflerde olabilir
flaşlı artardaçekimde takılma yapıyorduKamera gayet iyi eskisi gibi durma cokme cekmeme vs. Gibi problemleri yok

Flashlı çekimde ard arda çekmek için her çekimden sonra bir kere odaklamanız gerekiyo şimdilik böyle bi çözümü var umarım bu sorunda ortadan kalkar.Denedim kardes art arda evet takiliyor
Hayırlı olsunS4 mini yi sattım kafam rahat (:
Ne aldın yerine ben bi seviyorum bu teli bi sevmiyorumS4 mini yi sattım kafam rahat (:
ama okullar kapansın iphone5 im olcak bende rahat etcem galba 
Lgg3 cok isiniyo ya başka biseu alsaydın keşkeTelefonu 400 e sattım lg g3 aldım
Ben kullandım gördüm normal ekranda bile ısınıyorKim diyo onu smsungların yarısı kadar bile ısınma yok