sw33tking
Üye
Eski sürümdeyken gelen güncellemeleri yukleyemezsiniz. O güncelleme Redmi-1 için çıkandır. Verdiğim fu ll romu yükleyin.
Son sürümde sıkıntı yok galiba. Herkes halinden memnun görünüyor![]()

O sorunlar olmasa bende uzun sure kullanicam romu fakat canini sıkıyo insaninBu genel sorunlarda çözülse hiç bir sorun kalmayacak ( galeride kasma ve kameradan galeriye geçiş gibi). Iphone 4s alacaktım sırf bu rom var diye discoveryi satmadım![]()
Bu genel sorunlarda çözülse hiç bir sorun kalmayacak ( galeride kasma ve kameradan galeriye geçiş gibi). Iphone 4s alacaktım sırf bu rom var diye discoveryi satmadım![]()
galaxy s3 için olan romun linkini atarmisin. arkadasim icin ariyorum da. bulamadim hiç.Arkadaşlar v5 sürümlerinde Discovery haricinde Galeriye geçiş ve Galeri kasmaları yok. Samsung Galaxy S3 te kullanıyorum. Tamamen sorunsuz.
Fakat Discoveryler için Genel bir sorun... Farklı Rom Yapımcılarınkini deneyin. Sorun Hep Aynıdır...
galaxy s3 için olan romun linkini atarmisin. arkadasim icin ariyorum da. bulamadim hiç.
Galeri kasması için QuickPic uygulamasını kullanın arkadaşlar. Rom çok iyi o program sayesinde kasma sıfır. Denemenizi tavsiye ederim
Edit: Şebeke servis sağlayıcı ismini değişmek için gerekli fix verir misiniz mevcutsa elinizde?
Fix teki paylastiginiz PhilZRecover yi nasıl yukleyecegiz
5.5.4 çıktı sanırım.
Galeri kasması için QuickPic uygulamasını kullanın arkadaşlar. Rom çok iyi o program sayesinde kasma sıfır. Denemenizi tavsiye ederim
Edit: Şebeke servis sağlayıcı ismini değişmek için gerekli fix verir misiniz mevcutsa elinizde?
Kurulum yapıp bootta kalan oldu mu hiç??

Şu anda kurdum bende kalmadı bootta. galeriyi ve kamerayı degistirmen iyi olmuş. Çok şey istiyor gibi olacagim ama google kamera yerine discoverynin kendi kamerasını koysan daha net ve hatasız bir kamera olabilirdi ama yinede başarılı![]()

Ahım şahım degil fakat en azından hata vermiyor google kamera da çok hata aliyorsunOrijinal kamerasını hiç kullanmadım. Daha önce s3 mini kullanıyordum. Miui ile tanışınca en iyi discoveryde gider diyip almıştım. Almamla miui kullanmam bir oldu. Ama yarın orijinal kamerası nada bskayım, nasıl birşeymiş...![]()

Ahım şahım degil fakat en azından hata vermiyor google kamera da çok hata aliyorsun![]()